Van esélyem kijutni az olimpiára?
Szerintetek egyszer kitudnék jutni atlétikából? 17 éves lány vagyok, mindig is jo voltam sportokban iskolabol mindig kudltek versenyekre, amiken sokszor nyertem is viszont nem annyira érdekelt sose így nem vettem komolyan, edzésekre se jártam, csak az iskolában készültem fel rá.
Ha most beíratkoznék valahova és elkezdenék edzeni sprint 100m futásból van magasugrásból(ezek mentek a legjobban) mennyi esélyem lenne olimpiára kijutni 4 vagy 8 éven belül?
Én egy Nógrád megyei kisvárosban, Pásztón sportoltam az atlétikai egyesületben, gyerekként, 35 éve. És a csapattársaim közül egyikből olimpikon lett, Ajkler Zita szerepelt a Sydney-i és az Athéni olimpián távolugrásban.
Szóval egy ilyen random helyről is oda lehet jutni, mondjuk ő jóval korábban kezdte a komolyabb atlétikai edzéseket 17 éves koránál...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!