Van esélyem kijutni az olimpiára?
Szerintetek egyszer kitudnék jutni atlétikából? 17 éves lány vagyok, mindig is jo voltam sportokban iskolabol mindig kudltek versenyekre, amiken sokszor nyertem is viszont nem annyira érdekelt sose így nem vettem komolyan, edzésekre se jártam, csak az iskolában készültem fel rá.
Ha most beíratkoznék valahova és elkezdenék edzeni sprint 100m futásból van magasugrásból(ezek mentek a legjobban) mennyi esélyem lenne olimpiára kijutni 4 vagy 8 éven belül?
Nem tudom ki az az okos, aki lepontozott, de ez alapján:
"nem annyira érdekelt sose így nem vettem komolyan, edzésekre se jártam, csak az iskolában készültem fel rá" és hogy 17 éves + a választott sport eléggé adódik a válaszom...
100m-en az aktuális magyar rekord 1999-ből 10.08, az Olimpiai szint 10.00, 1 tized másodpercet kéne javulnod az itthoni edzőkkel, akik azóta sem tudtak senkit kinevelni, aki megtudta volna azt a csúcsot dönteni, és ha meg is döntöd, 1 tizeddel kell ami rengeteg 100m-en.
Magasugrásban 2m 28cm a magyar rekord, az Olimpiai szint 2m 33cm, ugyanaz a helyzet mint a 100m esetében.
És akkor nem csak kijutnod kéne az Olimpiára hanem ott pontszerző helyezést elérni, ami pl 100m-en nem jött volna össze az Olimpiai szinttel, cserébe az egész napod rámegy a felkészülésre, a klub részéről a bevételed minimális, nem vagy pontszerző sem, szóval az Olimpiáról se esik le pénz, marad az éhenhalás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!