Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Vas Blanka miért volt olyan...

Vas Blanka miért volt olyan kishitű, hogy nem hitte el, hogy jó lehet a dobogóra?

Figyelt kérdés
Az embernek az volt az érzése, hogy nem hiszi el, hogy jó lehet oda, hiába ment az élen még pár km-rel a vége előtt is.

aug. 4. 18:14
A kérdező szavazást indított:
Én sem értem
Én érteni vélem, valaszban leírom
10 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Elfáradt. A fotelből könnyű beszólogatni :D

Ő maga mondta az interjúban közvetlenül a célba érkezése után, hogy ő indult meg elsőnek, de érezte, hogy az sok lesz, így inkább maradt a többiekkel.

aug. 4. 18:24
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Nem élsportolóként nem tudok a fejével gondolkozni, de nem volt vesztenivalója, simán elindolhatott volna, mikor a másik két nyomorult sakkozott, mi legyen... Utolérik, lehagyják, na bumm, akkor is max negyedik...

De ez így is nagyon szép volt :)

aug. 4. 18:24
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
#2 Akkor is max negyedik, csak nem 4. akart lenni. Ha nézted volna az interjúját, elmondta hogy az ezüstért akart versenyezni a többiekkel, és azt is hogy onnan meglépni már túl sok lett volna neki. Úgy gondolta, ha marad velük, az utolsó pár métert be tudja hozni. Nem sikerült, ez van. De ezeket megmagyarázta közvetlenül a célba érése után
aug. 4. 18:26
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
3, ő maga mondta, hogy nagyon elfáradt, ergo tudta, hogy a végén a sprintben kb esélytelen. Egy esélye lett volna, elindulni.
aug. 4. 18:28
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Pont hogy azt mondta, hogy elrontotta a versenyt ezzel hogy a második helyre ment rá.

aug. 4. 18:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Néztem az interjút, maga is hajlik rá, hogy ez most inkább “buta” versenyzés volt (ő mondta így, nem én).
aug. 4. 18:30
 7/9 anonim ***** válasza:
26%

"ő maga mondta, hogy nagyon elfáradt, ergo tudta, hogy a végén a sprintben kb esélytelen. Egy esélye lett volna, elindulni."

De hát azt mondta hogy ő indult meg elsőnek, de érezte, hogy az már túl sok lesz. Szerintem ő jobban érezte mire van még ereje mint mi itt a gyakorin.

"Pont hogy azt mondta, hogy elrontotta a versenyt ezzel hogy a második helyre ment rá."

Igen, én is ezt mondtam. Most úgy akartál megcáfolni hogy leírtad azt, amit én is :D

aug. 4. 18:37
 8/9 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy meg mindegy, előzetesen a top 10-re se volt esélye, örüljön ennek a negyedik helynek is, sajnos nem volt elég gyors a végén az éremszerzéshez.
aug. 4. 18:45
 9/9 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk az utolsó 2-3 kilométeren végig 4. volt, onnét meg ugye ő volt a legrosszabb pozícióban a befutóra, nyilvánvaló volt hogy a másik kettő is hajrázni fog. Legalább helyezkedett volna kicsit. Na mindegy.
aug. 4. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!