Vas Blanka miért volt olyan kishitű, hogy nem hitte el, hogy jó lehet a dobogóra?
Elfáradt. A fotelből könnyű beszólogatni :D
Ő maga mondta az interjúban közvetlenül a célba érkezése után, hogy ő indult meg elsőnek, de érezte, hogy az sok lesz, így inkább maradt a többiekkel.
Nem élsportolóként nem tudok a fejével gondolkozni, de nem volt vesztenivalója, simán elindolhatott volna, mikor a másik két nyomorult sakkozott, mi legyen... Utolérik, lehagyják, na bumm, akkor is max negyedik...
De ez így is nagyon szép volt :)
Pont hogy azt mondta, hogy elrontotta a versenyt ezzel hogy a második helyre ment rá.
"ő maga mondta, hogy nagyon elfáradt, ergo tudta, hogy a végén a sprintben kb esélytelen. Egy esélye lett volna, elindulni."
De hát azt mondta hogy ő indult meg elsőnek, de érezte, hogy az már túl sok lesz. Szerintem ő jobban érezte mire van még ereje mint mi itt a gyakorin.
"Pont hogy azt mondta, hogy elrontotta a versenyt ezzel hogy a második helyre ment rá."
Igen, én is ezt mondtam. Most úgy akartál megcáfolni hogy leírtad azt, amit én is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!