Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen rossz, cringe becenevek...

Milyen rossz, cringe beceneveket tudtok a Blanka névnek?

Figyelt kérdés
Minél rosszabb, annál jobb. Akár ha ti is Blankák vagytok megoszthatjátok, titeket, hogy szolítottak. (Ebben az esetben azt is írjátok, mi volt a szép/legkedvencebb becenevetek:)

#becenév #Blanka #Blankabecézése
júl. 24. 22:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon kétségbe lehetsz esve.
júl. 24. 22:53
 2/16 A kérdező kommentje:
Ez a becenév még nekem is túl cringe :D
júl. 24. 22:57
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Babuska
júl. 24. 23:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért olyan fontos ez neked? Még a szép meg legkedvencebb becenevet értem, de a rossz mihez kell?
júl. 24. 23:16
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szégyelld magad.
júl. 24. 23:21
 6/16 A kérdező kommentje:
Vissza szeretném szivatni a nővéremet. Folyamatosan béna is idegesítő becenevekkel nyaggat és elegem lett belőle. Szeretnék visszavágni, de előtte szeretnék összegyűjteni párat,h biztosan legyen tartalékom. Gonosz dolog? Tudom. De nagyon szeretem őt. És a testvérek szivatják egymást. Majd kinőjjük, de addig is szeretném, hogy érezze milyen érzés, mikor ő hív engem olyan borzasztó beceneveken. (A szépek pedig azért kellenek, mert szeretem na. Néha kell pár jó becenév is, mikor olyan hangulazomban leszek, hogy ezt üzenjem is neki xd
júl. 24. 23:24
 7/16 A kérdező kommentje:
Meg annyira tetszik, mikor van ilyen kulonleges beceneve az embernek, amin csak egy ember hivja. Szeretnek valami arany/cringet, amivel csak en hivhatom. Ha mar neki is van egy az en szamomra ez igy fair
júl. 24. 23:26
 8/16 anonim ***** válasza:
96%
Gondoltam...nem kell sehogy hívni. Az a legjobb visszavágás, ha nem veszed fel a gúnyolást és akkor abbahagyja. Nekem is van testvérem, de sose szívattam direkt...
júl. 24. 23:27
 9/16 anonim ***** válasza:
33%

Csacska Blanka-negatívnak

---

F@sz@ Blanka - pozitívnak. (És még hasonlít a Casablanca-ra is :) )

júl. 24. 23:27
 10/16 anonim ***** válasza:
95%

9 nem tudom megvan-e amikor az apa Kasza xy, a lányának Blanka nevet adta. Valamelyik fridi showban volt.

A kérdezö csak simán szánalmas, és le akarta párszor írni az új szót, amit tanult.

júl. 24. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!