Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Négyévmúlvai olimpián Milák...

Négyévmúlvai olimpián Milák még eséllyel szállhat harcba 200 m pillangó bajnoki címéért?

Figyelt kérdés
28 éves lesz akkor. Darnyi 25 volt Barcelonában.
aug. 4. 04:52
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Pan Zsamle azért szerintem nem csak zsömlét eszik...

Űridő a facom

aug. 4. 12:25
 12/26 anonim ***** válasza:
Miláknak ez volt az utolsó fellángolása.
aug. 5. 02:47
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Milák is világklasszis úszó de ne zavarjon senkit..
aug. 7. 01:07
 14/26 anonim ***** válasza:
29%

A 100-at azért tudta megnyerni mert nem indult benne Leon…

De azt is csak 9 századdal…. Hát mi az? Csak szerencse volt

4 év múlva sztem nem fog már nyerni semmit, főleg leon mellett aki akkor lesz 26 éves

Csodálkozom hogy 100on nem indult, bár valószínű elég volt neki az a 4 szám amit megnyert…

Bár számomra az meglepő hogy az úszók már a 20as éveik végére ennyire lerobbannak, nem akkor van egy férfi az élete csúcsán?

Cseh Laci is 3 éve csak a 7. lett 35 évesen.

aug. 12. 01:51
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

8 hát ha 4 számot meg tudott nyerni akkor nem értem a 100 pillangón miért nem indult már

Azt is simán vitte volna

aug. 12. 01:53
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Pénzt keresni ment ki, ha ugyanúgy elveri a mostani 94-et mint a 2021-es 100 millát, amit a Párt adott neki, akkor 4 év múlva megint úszni lesz kénytelen, mert a 35. év még messze van, amikor nyugdíjba mehet.
aug. 12. 03:13
 17/26 anonim ***** válasza:

Te honnan tudod hogy elverte 3 év alatt a 100 millát?

Ezek másból is kapnak fizetést nem csak az olimpiából.

Az életjáradék is akkor lesz minél magasabb ha minél több érmet szerez az olimpián.

Mellesleg már 2020ban is arról beszélt neki vmi riporter hogy már most milyen gazdag

aug. 12. 04:45
 18/26 anonim ***** válasza:
38%

Ez a más zsebében turkálás egy igazi magyar nemzethy sport.

Ha ebben rendeznének olimpiát úgy nyernénk évtizedeken keresztül mint az USA kosarasai

aug. 12. 06:32
 19/26 anonim ***** válasza:
Ok
aug. 12. 06:44
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

18:

Amíg az én adómból kapja, addig joggal.

Ami igazi magyar nemzeti sport, az a közpénzből kapott juttatások szemérmes rejtegetése és a transzparencián való háborgás.

aug. 12. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!