Négyévmúlvai olimpián Milák még eséllyel szállhat harcba 200 m pillangó bajnoki címéért?
Pan Zsamle azért szerintem nem csak zsömlét eszik...
Űridő a facom
A 100-at azért tudta megnyerni mert nem indult benne Leon…
De azt is csak 9 századdal…. Hát mi az? Csak szerencse volt
4 év múlva sztem nem fog már nyerni semmit, főleg leon mellett aki akkor lesz 26 éves
Csodálkozom hogy 100on nem indult, bár valószínű elég volt neki az a 4 szám amit megnyert…
Bár számomra az meglepő hogy az úszók már a 20as éveik végére ennyire lerobbannak, nem akkor van egy férfi az élete csúcsán?
Cseh Laci is 3 éve csak a 7. lett 35 évesen.
8 hát ha 4 számot meg tudott nyerni akkor nem értem a 100 pillangón miért nem indult már
Azt is simán vitte volna
Te honnan tudod hogy elverte 3 év alatt a 100 millát?
Ezek másból is kapnak fizetést nem csak az olimpiából.
Az életjáradék is akkor lesz minél magasabb ha minél több érmet szerez az olimpián.
Mellesleg már 2020ban is arról beszélt neki vmi riporter hogy már most milyen gazdag
Ez a más zsebében turkálás egy igazi magyar nemzethy sport.
Ha ebben rendeznének olimpiát úgy nyernénk évtizedeken keresztül mint az USA kosarasai
18:
Amíg az én adómból kapja, addig joggal.
Ami igazi magyar nemzeti sport, az a közpénzből kapott juttatások szemérmes rejtegetése és a transzparencián való háborgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!