Milák Kristóf vajon elindul 100 pillangón a párizsi olimpián, vagy sem?
Első lett volna 200-on is, ha nem ez a medence. Ez egy hullámos, lassú medence, ahol a 200m-es távnál megszokott erőbeosztás csak 180m-re volt elég. Ott még Milák vezetett. Tehát aki hibáztat, az a medencét hibáztassa.
100m-en ennek csak a fele a hatása, tehát Miláknak jobbak az esélyei. Plusz benne lesz a düh is, ami nagy erőt tud adni.
Ja és a sok bugyuta elmaradt riport miatt megspórolt erő is vele van.
.
És én még emlékszek Armstrong sok első helyére országúti kerékpárban, ami később hamissá vált. A 200m-t nyert úszó is USA úszó volt. Tudjuk, hogy az USA-ban a nők valójában férfiak, a férfiak pedig földönkívüliek ;)
2:
😅 ekkora marhaságot
Most sem bírta elviselni
Fel sem vette a díszmelegítőt amivel az összes sportoló mindig megtiszteli az eseményt és a többieket az éremátadason…
Neki meg volt képe kisétálni a sima úszó melegítőben.
Soha nem láttam még 20 év alatt olimpikont nem diszemelgitoben átvenni az érmét… de persze bunkó milaknak ezt is szabad…
Persze az aranyhoz már felvette
Szervezők helyében ott zavartam volna vissza az öltözőbe hogy oltozzon fel normálisan….
Gaz a gyerek nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!