46 éves vagyok, sose sportoltam semmit. Van olyan sportág amit ha most a nulláról elkezdek kijuthatok még vele valamelyik olimpiára a nyugdíj előtt?
Bocs, revideálnom kell a velemenyemet...
A kérdés, mennyit szánsz rá. Téli olimpián már volt rá precedensn ott volt pl. Eddie, a sas vagy nemrég a mi Bözsink...
Ha skeetlövészetben akarod kipróbálni magad, akkor a sok év gyakorlás alatt, amíg eljutsz az olimpiai éremig, szerintem többet fogsz költeni fegyverre, lőszerre, lőtér bérlésre mint amannyi az olimpiai jutalom.
Egyébként is, ha azt sok ezer órát amit egy olimpiai felkészülés igényel, valami termelő tevékenységre fordítod, megkeresheted vele a vágyott milliókat...
Ha rám hallgatsz, inkább jelentkezz az X faktorba, vagy a Való Világba. Ennyi idősen ezekben kuriózum lehetsz ( főleg utóbbiban), megnyered és ott is fizetnek.
Ui: ezt nálad idősebbként javasoltam.😀
"A negatívoskodókra odda se figyelek, mert ezért ilyen ez az ország"
Reális válaszokat kaptál mindenhonnan. Egyébként mégis odafigyeltél, mert elolvastad - és nyugi, az itteni válaszok nagyrésze más országban is feltűnne. Az más kérdés, hogy elég sok kérdés alatt látok valóban bunkó válaszokat, amik meg sem próbálnak válaszolni a kérdésre, csak a kérdezőt kritizálják. Itt legalább a kritika mellett a legtöbben azt is leírták, miért nem menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!