Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ma tényleg az egész világ...

Ma tényleg az egész világ Hámori Lucának szurkolt?

Figyelt kérdés
aug. 3. 19:46
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
25 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
A magyarokon (azon belül is főleg a szélsőjobbosokon) kívül szerintem a kutyát nem érdekelte az a meccs, meg úgy en bloc a női amatőr box.
aug. 3. 19:50
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Ezek után igazán lehetett volna tökösebb elenfelénél.
aug. 3. 19:52
 3/11 anonim válasza:
75%
Azt nem tudom, de én neki szurkoltam. Minden sportolónknak szurkolok, de ahogy néztem a közvetítést az algériai nézők a lelátón nem velünk voltak 😀
aug. 3. 20:05
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
A szélsőjobbos része igen.
aug. 3. 20:07
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Én redditen olvastam hozzászólásokat, ott kábé mindenki az algír lánynak drukkolt, bekapcsolt az emberekben az empátia.
aug. 3. 20:15
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
A normális emberek igen, neki.
aug. 3. 20:34
 7/11 anonim ***** válasza:
40%

6

Tehát az algírok többsége nem normális?

aug. 3. 21:21
 8/11 anonim ***** válasza:
45%
Mondjuk ha a szélsőjobbos egyenlő a normálissal, akkor inkább vagyok normálatlan
aug. 3. 21:21
 9/11 anonim ***** válasza:
70%

#6 Azon múlik hogy ki normális, hogy a "megfelelő" oldalnak szurkol-e? Ez már kezd átmenni a régi kommunista időkbe...

Én nem neki szurkoltam, és most figyelj, még csak nem is néztem a meccset. Magasról teszek rá hogy ki hogyan boxol, mert nem érdekel a sportág. Ellenben a vívóink összes meccsét megnéztem és szurkoltam nekik. Az algériai lányt meg becsülöm hogy így is kiáll magáért és odateszi magát és képes teljesíteni, én ekkora gyűlöletcunamiban már biztos összeroppantam volna lelkileg.

aug. 3. 23:09
 10/11 anonim ***** válasza:
72%

#9 Ó, te nagyon le lehetsz maradva. Itthon már egy bő évtizede a Fidesz dönti el hogy:

-ki magyar

-ki "normális"

-ki hazaáruló

-ki háborúpárti (Magyar Péternek egy fideszes nagyember nyíltan megmondta, hogy nem ő dönti el hogy háborúpárti-e)

-kit pénzelnek külföldről

-ki hozza el a békét stb.

A szélsőjobbon természetes alapvetés, hogy csak az a normális, csak az a magyar, csak az az ember, aki velük van, aki ugyanúgy gyűlöli azt, akit szerintük gyűlölni kell, aki ugyanúgy imádja azt, akit szerintük imádni kell, és ugyanúgy fekete-fehérben látja a világot, nem kérdez, nem mérlegel, nem kételkedik és nem érez empátiát a gyűlöltek irányába.

Most ki volt adva hogy az algériai bokszolót utálni kell mert "férfias", remek húzás mert egyszerre lehetett a "migránsok" és az LMBTQ ellen hergelni vele, ami a kormány propagandájának alapköve.

aug. 3. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!