Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Más is úgy van vele, hogy...

Más is úgy van vele, hogy most már Imane Khelifnek szurkol?

Figyelt kérdés
Nyilván nem véletlenül engedték őt elindulni az olimpián. Ahogy az se véletlen, hogy az IBF orosz vezetője zárta ki anno a vb-ről. Előtte senkinek nem volt vele semmi baja. Több női ellenfele is legyőzte már korábban. A mentálisan instabil olasz bokszoló pedig korábban is adott fel versenyt hasonló módon, mint Imane ellen. De a széljobberek olyan erőbedobással pécézték ki maguknak és próbálják meghurcolni, megszégyeníteni, hogy teljesen kiváltotta bennem az együttérzést. Most már egyenesen neki drukkolok, pedig eddig nem nagyon érdekelt a box, az olimpia se különösebben.

aug. 2. 18:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%
Igen, kipécészték, mert veszélyes és sportszerűtlen.
aug. 2. 19:34
 12/21 anonim ***** válasza:
62%
Magyarországon is versenyzett, magyar lányt is vert meg akkor, azzal se volt senkinek semmi baja. Én is szurkolok neki, mutassa meg a sok gyűlölködőnek hogy kiérdemelte a kijutást.
aug. 2. 19:35
 13/21 anonim ***** válasza:
59%
El kellene tiltani ezt a fèrfinőt, és minden eredményét megsemmisíteni.
aug. 2. 19:53
 14/21 anonim ***** válasza:
53%
Én neki szurkolok, mindig az elesettet, a bántottat támogatom.
aug. 2. 20:22
 15/21 anonim ***** válasza:
61%
Nem szurkolok neki, mert magyar ellenféllel mérkőzik.
aug. 2. 20:37
 16/21 krwkco ***** válasza:
50%

"Valaki be tudna linkelni egy HITELES oldalt attól, hogy XY kromoszómával rendelkezik?"

Arról van hiteles oldal, hogy nem vizsgálták meg ezt az eltérést a párizsi olimpia előtt. Pedig az előzmények alapján meg kellett volna.

"Más is úgy van vele, hogy most már Imane Khelifnek szurkol?"

Részemről nem. Nem szurkolok annak, hogy egy meglehetősen férfi kinézetű ember, akinek már voltak (bár nem bizonyított) eltérései, női mezőnyben versenyezzen.

aug. 3. 04:18
 17/21 krwkco ***** válasza:
35%

És a link:

[link]

aug. 3. 04:19
 18/21 anonim ***** válasza:
30%
Hát én Lucának biztos nem szurkolok a dehumanizáló megosztásai után, még akkor se, ha már azóta törölte azokat a sztorijait.
aug. 3. 09:57
 19/21 anonim ***** válasza:
83%

A 11. Vagyok.

A Blume nevű kompexumban edzőtáboroztunk és senkivel nem tudtam párba rakni őt. Először Jennifer Fernándezzel raktam egy párba, de megsérült az ütéseitől. Ezután bárkivel raktam össze Helifet, olyan ütéseket kaptak a lányok, hogy nem tudták folytatni. Nem tudtak bunyózni vele, így összeeresztettük José Quilesszel (a 2022-es Eb-n pehelysúlyban ezüstérmes férfi ökölvívó – a szerk.), s kiegyenlítődtek az erőviszonyok. Az én szempontomból az ekkora erőfölény nem fair” – mondta a szövetségi kapitány.

Ez így elég meggyőző, nem?

aug. 3. 13:26
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
aug. 3. 13:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!