Más is úgy van vele, hogy most már Imane Khelifnek szurkol?
"Valaki be tudna linkelni egy HITELES oldalt attól, hogy XY kromoszómával rendelkezik?"
Arról van hiteles oldal, hogy nem vizsgálták meg ezt az eltérést a párizsi olimpia előtt. Pedig az előzmények alapján meg kellett volna.
"Más is úgy van vele, hogy most már Imane Khelifnek szurkol?"
Részemről nem. Nem szurkolok annak, hogy egy meglehetősen férfi kinézetű ember, akinek már voltak (bár nem bizonyított) eltérései, női mezőnyben versenyezzen.
A 11. Vagyok.
A Blume nevű kompexumban edzőtáboroztunk és senkivel nem tudtam párba rakni őt. Először Jennifer Fernándezzel raktam egy párba, de megsérült az ütéseitől. Ezután bárkivel raktam össze Helifet, olyan ütéseket kaptak a lányok, hogy nem tudták folytatni. Nem tudtak bunyózni vele, így összeeresztettük José Quilesszel (a 2022-es Eb-n pehelysúlyban ezüstérmes férfi ökölvívó – a szerk.), s kiegyenlítődtek az erőviszonyok. Az én szempontomból az ekkora erőfölény nem fair” – mondta a szövetségi kapitány.
Ez így elég meggyőző, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!