Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » A magyar csapat végig olyan...

A magyar csapat végig olyan pofozogép lesz, mint eddig?

Figyelt kérdés

Eddig ahány meccset vagy mérkőzést vagy asszót megnéztem, az egyetlen vivóbrozmeccs kivételével mind vereség vagy kiesés volt.

Most épp egy 15-4-re le pofozott vívóasszó után kapcsoltak Marozsán meccsére, aki sima 2-0-áll esett ki valami sosem hallott franci teniszező ellen, közben a másik magyar is vesztésre áll, bár az legalább Nadal ellen. Tegnap egy női vízilabda és egy férfi kézi meccset néztem, mindkettő bukta, meg láttam még a Szilagyi Áron meccsét (no comment) ma meg valami esélyes magyar tőrözőt, aki vezeti a világranglisát és első meccsen lepofozták őt is.

Szóval a hozzáértőket kérdezem: ez normalis?

2024. júl. 28. 16:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Most néztem megint egy magyar parbajtörözőt a döntőbe jutásért, újabb vereség.

Kijelenthető, hogy a vivószakág betlizett? Vagy a csapatban még helyrehozhatnak valamit?

2024. júl. 28. 20:23
 12/13 A kérdező kommentje:

2:

Hát ez az egy gólos kínkeserves győzelem a franciák ellen nem mutat nagy aranyesélyt a férfi vízilabdázóknál sem.. persze lehet még formajavulás. De anélkül..

2024. júl. 28. 20:47
 13/13 anonim ***** válasza:
23%

A vívó a bronzmeccset is elbukta. A cselgáncsozó ugyanígy. És kiesett Kós Hubert, döntőbe sem tudott jutni a nagy "aranyesélyes".

Újabb sikeres napot zártunk.

2024. júl. 28. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!