Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » A magyar csapat végig olyan...

A magyar csapat végig olyan pofozogép lesz, mint eddig?

Figyelt kérdés

Eddig ahány meccset vagy mérkőzést vagy asszót megnéztem, az egyetlen vivóbrozmeccs kivételével mind vereség vagy kiesés volt.

Most épp egy 15-4-re le pofozott vívóasszó után kapcsoltak Marozsán meccsére, aki sima 2-0-áll esett ki valami sosem hallott franci teniszező ellen, közben a másik magyar is vesztésre áll, bár az legalább Nadal ellen. Tegnap egy női vízilabda és egy férfi kézi meccset néztem, mindkettő bukta, meg láttam még a Szilagyi Áron meccsét (no comment) ma meg valami esélyes magyar tőrözőt, aki vezeti a világranglisát és első meccsen lepofozták őt is.

Szóval a hozzáértőket kérdezem: ez normalis?

2024. júl. 28. 16:39
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez most ilyen lesz
Nem, lesz még aranyérmes nap is a magyarok számára
Hidegen vagy az egész, nem követem
7 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Beérett Orbán külpolitikájának a gyümölcse. Olyan masszívan a magyarok elleni télnek amire még példa nem volt. Egy nap után el is ment a kedvem bármilyen olimpiai versenyszám nézésétől. Az az egy tegnapi bronz lesz az összes eredménye a magyar csapatnak.
2024. júl. 28. 17:01
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Bezzeg a ma délelőtti női kézilabda győzelmet Brazília ellen nem soroltad fel, vagy direkt kihagytad? Nyugi, még az elején járunk csak, Milák megérkezett keddtől hozta majd az eredményeket, emlékszem amugy az előző olimpián is ugyanígy fikázták a csapatot, aztán a végére csak jöttek az aranyak, ezüstök, bronzok (vízilabdában mind a férfi mind a női csapatunk 3. lett) Ma este a pasik megverik vízilabdában a franciákat, papíron is mi vagyunk az esélyesebbek.
2024. júl. 28. 17:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szeretjük magunkat magasabban pozíciónálni mint ahol valóban vagyunk. (Ez nem csak a sportban van így.) És mikor kimegyünk külföldre akkor arcul csap a valóság.

Szerintem nagyon kevés olyan sportolónk van akinél reális a dobogó, ahol tényleg mi vagyunk az elit.

2024. júl. 28. 17:07
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

Én azt vettem észre, hogy a párizsi helyszín miatt a francia nemzetiségű, illetvr francia kötődésű csapatok, versenyzők nagyon felszívják magukat és sok támogatást kapnak a közönségtől és a bíróktól.

Ha megnézed a vívók kik ellen estek ki: francia, belga, tunéziai, kanadai vívók, francia nyelvterületről / volt francia gyarmatokról származók. És a vívás pont olyan sportág, ahol a bírók nagyon sokat tudnak befolyásolni, egy-egy pont is sokat számít, illetve kis mentális kihagyás is sokba kerül. Érdekes, hogy a franciákhoz nem kötődő versenyzők (amerikaiak, kínaiak, olaszok, észtek stb.) ellen pozitív a mérlegük.

2024. júl. 28. 17:10
 5/13 A kérdező kommentje:

4:

Nem láttam jelét annak, hogy a magyarok ellen fújnának a bírok.

Pl. most nemrég a legesélyzelenebb magyar parbajtőröző végül bejutott a 4 közé (pont miután kiirtam a kérdést) és ott az olasz videózását nem fogadta el a bíró, a magyarét igen.

A magyar-brazil kézimeccs alatt még aludtam sorry,nemrég láttam h ott nyertek a lányok, egész ügyesek

2024. júl. 28. 17:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Kardvívásnál a franciák akik kifejtették a magyarokat a következő fordulóban ők is kiestek.

A párbajtőröző francia nő aki az elődöntőt nyerte Muhari Eszter ellen egy szinte győztes döntőt bukott a hongkongi ellen.

A párbajtőröző belga (amúgy kubai) aranytussal nyert csak.

2024. júl. 28. 17:17
 7/13 A kérdező kommentje:
Értem, szóval akkor megjnt a balsors miatt van, ami a magyarokat, a népek Krisztusát tépi. Vágom ☺️
2024. júl. 28. 17:23
 8/13 A kérdező kommentje:

Esetleg még a Háttérhatalom. Vagy mindkettő.

Jól mondom?

2024. júl. 28. 17:24
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
Soros. Erre mindent rá lehet húzni. Vannak 2 millióan akik be is veszik.
2024. júl. 28. 17:25
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Lee Kiefer egy állat... simán aranyat fog hozni egyéniben.

Nem reális elvárás, hogy őt megverje Pásztor Flóra.

2024. júl. 28. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!