Az m4 sport szavazása szerint Magyarország megfogja nyerni a labdarúgó EB-t, mert titkos esélyes. Szerinted ez mennyire túlzás?
hol van ennek a szavazásnak a linkje?
ha ilyesmire hivatkozol, a hitelességhez nem árt alátámasztani a felvetést.
Szerintem erős túlzás, ahogy a 99% szerint. Sztem nyolcaddöntőben bukunk el a hispánok (b1) ellen.
A magyar válogatott jó szereplése jórészt annak tudható be, hogy sok középerős válogatott esetében kifutott egy amolyan "aranygeneráció" (csehek, bolgárok, svédek, törökök stb.), és most a középcsapatok esetében nincsen olyan nagy erőbeli különbség. Ellenben a topcsapatok pozíciója aligha kérdőjelezhető meg, így én alapból nem várnék itt sem meglepetést.
Egy középcsapat győzelmére az lehet az esély, ha a topcsapatokból (pl. németek) többen formán kívül, kiégve játszanak, viszont egy középcsapat elkapja a fonalat. A magyar válogatottal az a gond, hogy nincsenek meg azok az aduászok, akik a dán csapatban megvoltak, se az a taktikusság, ami a görögöknél megvolt. Ha egy középcsapat csodát tesz, az szerintem nem mi leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!