Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Az m4 sport szavazása szerint...

Az m4 sport szavazása szerint Magyarország megfogja nyerni a labdarúgó EB-t, mert titkos esélyes. Szerinted ez mennyire túlzás?

Figyelt kérdés
2024. máj. 31. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:

hol van ennek a szavazásnak a linkje?

ha ilyesmire hivatkozol, a hitelességhez nem árt alátámasztani a felvetést.

Szerintem erős túlzás, ahogy a 99% szerint. Sztem nyolcaddöntőben bukunk el a hispánok (b1) ellen.

2024. máj. 31. 18:53
 2/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
10 millió fodballszakértő országában az ilyen közvéleménykutatás nem tévedhet!
2024. máj. 31. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A magyar válogatott jó szereplése jórészt annak tudható be, hogy sok középerős válogatott esetében kifutott egy amolyan "aranygeneráció" (csehek, bolgárok, svédek, törökök stb.), és most a középcsapatok esetében nincsen olyan nagy erőbeli különbség. Ellenben a topcsapatok pozíciója aligha kérdőjelezhető meg, így én alapból nem várnék itt sem meglepetést.

Egy középcsapat győzelmére az lehet az esély, ha a topcsapatokból (pl. németek) többen formán kívül, kiégve játszanak, viszont egy középcsapat elkapja a fonalat. A magyar válogatottal az a gond, hogy nincsenek meg azok az aduászok, akik a dán csapatban megvoltak, se az a taktikusság, ami a görögöknél megvolt. Ha egy középcsapat csodát tesz, az szerintem nem mi leszünk.

2024. máj. 31. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
Ja persze, a fideszes m4 sport szavazása biztos full hiteles. Én csak azt várom hogy Hajdú B hányszor fog elélvezni mikor meglátja a Szoboszlai majmot.
2024. máj. 31. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Álmodik a nyomor...
2024. jún. 1. 09:08
 6/7 Sághegyi Péter válasza:
100%
Az Íreknek más volt a véleményük!
2024. jún. 7. 05:24
 7/7 anonim válasza:
Itt merőben más eredmény jönne ki. Az m4 Sport az hazug, nemzeti konzultációs eredményt hozott.
2024. jún. 7. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!