Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » A Perez miért ilyen béna?

A Perez miért ilyen béna?

Figyelt kérdés

Most már a sokadik ilyen szezonja. Eddig azzal lehetett takarózni, hogy rossz passzban van, majd nem lesz jobb is. De már sorozatban ez megy. És a Redbulltól méirt nem rúgják ki, miért nézik el neki a bénázásokat évek óta?

Azt értem és megértem, hogy Verstappent nem tudja megverni. De akkor miért nincs ott általában szorosan mögötte, mint annak ideján a Ferrári dominanciában a Schumacher-Barrichello páros?

2024. máj. 25. 12:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
40%
Nem Perez béna, Verstappen az, aki korszakos tehetség, és akihez mérve mindenki bénának tűnik. Perez szimplán egy jó versenyző, viszont nem kiemelkedő tehetség és a teljesítménye sem mindig konzisztens.
2024. máj. 25. 13:00
 2/20 A kérdező kommentje:
#1, amit írsz totálisan cáfolják a tények. Akkor miért nincs ott sorozatosan legalább a dobogón Verstappen mögött? Miért nem végez rendszeresen a 2. helyen mindenki előtt nagy fölénnyel, mégha Verstappent esély nincs elkapni? Ehelyett rendszeresen hátul kullog és annak is örülni lehet, ha leesik neki 1-2 pont. Tavaly is volt egy ilyen időszaka, megint kezdni...
2024. máj. 25. 13:03
 3/20 anonim ***** válasza:
37%
Melyik állításomat és mi cáfolja szerinted?
2024. máj. 25. 13:05
 4/20 A kérdező kommentje:

Ismételni tudom magam:

Ezt írtad: "Nem Perez béna, Verstappen az, aki korszakos tehetség, és akihez mérve mindenki bénának tűnik."

Ha ez igaz lenne, akkor miért nincs ott Verstappen mögött? Miért előzik a Ferrarik, McLarenek, Mercedesek is. Ez volt a helyzet Imolában, most a szabadedzésen is egyelőre ez látszik. Meg tavaly is volt egy olyan időszaka. Ha csak Verstappan annyira jó hozzá képest, senki más, akkor mégis miért előzik meg ennyien?

2024. máj. 25. 13:25
 5/20 anonim ***** válasza:
37%
Ki mondta, hogy senki más nem jó?
2024. máj. 25. 13:41
 6/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenkor nincs motivációja sem az adott versenyzőnek, illetve a csapat sem segíti őt olyan mértékben mint a másik versenyzőt. Jó példa ilyen esetre Eddie Irvine, aki az első három Ferraris idényében (1996-1998) futamot sem nyert, míg Schumacher folyamatosan harcban volt a vb címért, aztán amikor '99ben lesérült Schumi, Irvine kis híján megnyerte a világbajnokságot, egyszerűen motiváltabb volt és a csapat is őt tolta folyamatosan ahogy tudta.
2024. máj. 25. 14:58
 7/20 anonim ***** válasza:
46%

"Melyik állításomat és mi cáfolja szerinted?"

Az, hogy tavaly is és idén is korrekt teljesítményt nyújtott az idény első futamain és csak utána esett vissza. Van a "normál" Perez, aki hozza azt, ami egy csodaautó második versenyzőjétől várható, és van a béna Perez, aki küszködik az időmérős továbbjutásért, miközben a csapattársa hülyére nyeri magát.

2024. máj. 25. 17:32
 8/20 A kérdező kommentje:

Így van! Ezek szerint nem csak én látom így.

Mos is azért lett az időmérőn 18., mert Verstappen annyira jó?! Ez kicsit érdkes... A Ferrarinál annak idején miért tudott Barrichello konstans 2. lenni? Azt ne mondd az eddigi logikád alapján, hoyg azért mert Schumacher nem volt elég jó!

2024. máj. 25. 17:59
 9/20 anonim ***** válasza:
37%
Barrichello is csak a 2002es szezonban volt "konstans második", amikor a Ferrari magasan verte a többi konstruktőrt, azon kívül egyszer sem lett vb pontversenyben 2.
2024. máj. 25. 18:15
 10/20 A kérdező kommentje:

Nem a VB pontversenyről írtam.

2003-ban 8 db dobogója volt, ebből 2 versenyt nyert.

2004-ben 14 db dobogó, 2 győzelem, mellesleg a VB-ben itt is 2. lett. Úgyhogy rosszul emlékeztél.

2002-ben amúgy 4 futamot meg is nyert, úgy hogy egy Michael Schumacher volt a csapattársa.

Perze ugye kottára ugyanezt nyújtja Verstappen mellett?! Nem csak Verstappenhez képest, hanem még jónéhány pilótához képest is elég nagy a különbség Perez hátrányára, úgy, hogy elméletileg a legjobb konstrukcióban ül.

2024. máj. 25. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!