A Perez miért ilyen béna?
Most már a sokadik ilyen szezonja. Eddig azzal lehetett takarózni, hogy rossz passzban van, majd nem lesz jobb is. De már sorozatban ez megy. És a Redbulltól méirt nem rúgják ki, miért nézik el neki a bénázásokat évek óta?
Azt értem és megértem, hogy Verstappent nem tudja megverni. De akkor miért nincs ott általában szorosan mögötte, mint annak ideján a Ferrári dominanciában a Schumacher-Barrichello páros?
Ismételni tudom magam:
Ezt írtad: "Nem Perez béna, Verstappen az, aki korszakos tehetség, és akihez mérve mindenki bénának tűnik."
Ha ez igaz lenne, akkor miért nincs ott Verstappen mögött? Miért előzik a Ferrarik, McLarenek, Mercedesek is. Ez volt a helyzet Imolában, most a szabadedzésen is egyelőre ez látszik. Meg tavaly is volt egy olyan időszaka. Ha csak Verstappan annyira jó hozzá képest, senki más, akkor mégis miért előzik meg ennyien?
"Melyik állításomat és mi cáfolja szerinted?"
Az, hogy tavaly is és idén is korrekt teljesítményt nyújtott az idény első futamain és csak utána esett vissza. Van a "normál" Perez, aki hozza azt, ami egy csodaautó második versenyzőjétől várható, és van a béna Perez, aki küszködik az időmérős továbbjutásért, miközben a csapattársa hülyére nyeri magát.
Így van! Ezek szerint nem csak én látom így.
Mos is azért lett az időmérőn 18., mert Verstappen annyira jó?! Ez kicsit érdkes... A Ferrarinál annak idején miért tudott Barrichello konstans 2. lenni? Azt ne mondd az eddigi logikád alapján, hoyg azért mert Schumacher nem volt elég jó!
Nem a VB pontversenyről írtam.
2003-ban 8 db dobogója volt, ebből 2 versenyt nyert.
2004-ben 14 db dobogó, 2 győzelem, mellesleg a VB-ben itt is 2. lett. Úgyhogy rosszul emlékeztél.
2002-ben amúgy 4 futamot meg is nyert, úgy hogy egy Michael Schumacher volt a csapattársa.
Perze ugye kottára ugyanezt nyújtja Verstappen mellett?! Nem csak Verstappenhez képest, hanem még jónéhány pilótához képest is elég nagy a különbség Perez hátrányára, úgy, hogy elméletileg a legjobb konstrukcióban ül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!