Melyik a kedvenc meglepetésgyőzelmed a Forma 1-ben? (2000-től kezdve)
Alonso - Renault, 2008 Szingapúr :D :D :D
Viccen kívül, nekem a 2006-os magyar Button siker maradt meg igazán az esős futamon, arra kattintottam, de nyilván Vettel 2008-as monzai és az egyetlen Maldonado győzelem sem volt kis dolog :)
A 2009-es magyar Hamilton siker viszont mitől volt olyan különleges? Én úgy emlékszem, ott a szezon második felére azért felküzdötte magát a Mclaren, plusz ők használták a KERS-t, ellentétben a Red Bullal és a Brawn GP-vel az előző, német futamon is majdnem az élen fordult el, csak egy koccanás miatt defektet kapott és visszaesett. Ilyen szempontból mondjuk Kovalainen 2008-as magyar nagydíjon elért egyetlen győzelme jobban megmaradt, miután ugye Massa motorja 3 körrel a vége előtt elfüstölt...
Nekem Vettel 2008-as monzai győzelme:
Ezek az embereknek a csapatát pár évvel azelőtt még úgy hívták, hogy Minardi, és időtlen idők óta a mezőny végén küszködtek, már az évi egy-két pontszerzés is hatalmas ajándék volt. Ha valakik, hát ők igazán megérdemelték, hogy végre átélhessék a futamgyőzelem élményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!