Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Kedvenc F1 versenyző?

Kedvenc F1 versenyző?

Figyelt kérdés
Kedvenc F1 versenyző és csapat? És miért?

2022. aug. 28. 13:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

2001 óta nézek F1-et. Mindig a Ferrarinak szurkoltam, most is. Régen Rubens Barrichello volt a kedvenc pilótám, annak ellenére, hogy nem lehetett világbajnok.

A mostaniak közül nincs kimondott kedvencem. Akiket kedvelek: Leclerc, Hamilton, Norris, Alonso, Russell, Dzso

2022. aug. 28. 13:59
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja és hogy miért?

Barrichello talán azért, mert ha nem Schumacher mellett versenyez sokkal többre lett volna képes. Mindig neki szurkoltam, hogy verje meg Schumit. Ami párszor össze is jött. A Ferrarit azért szerettem meg, mert nagyon professzionális munkát végeztek abban a korszakban. Régi nagy múltú legendás csapat. Most azért szurkolok, hogy visszatérhessenek az élre.

A pilóták: a teljesítményükön túl, csak egyéni szimpátia kérdése.

2022. aug. 28. 14:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, nekem is Barrichello volt a kedvencem :D A különleges neve miatt (négy éves voltam akkor, na...) Amióta követtem a "Forma 1"-et, azóta egyszer állt a dobogó legfelső fokán, de akkor viszont nagyon boldog voltam :D Régi szép idők... :D

"Szakmailag" pedig az elmaradhatatlan Schumacher.

2022. aug. 28. 14:40
 4/14 anonim ***** válasza:
70%

Kedvenc pilótáim Verstappen, Ricciardo, Perez

Csapat annyira nincs kedvenc, bár a pilótafelállás miatt most nyilván a Red Bull akiknek szurkolok.

2022. aug. 28. 14:41
 5/14 anonim ***** válasza:
36%
Verstappen nagyot megy ma is! 1
2022. aug. 28. 15:45
 6/14 anonim ***** válasza:
Sosem volt kifejezett kedvenc pilótám, viszont mindig volt néhány szimpatikus arc, akiknek szorítottam, hogy szerezzenek szép eredményeket. Jelenleg azok a fiatalabb srácok, akiket a Red Bull leépített, ők viszont a széthullás helyett talpra álltak és újra összerakták magukat becsülettel, mint Gasly és Albon. Illetve azok a versenyzők, akik vezetői képességeket tekintve nem voltak kivételes őstehetségek, de más kvalitásaikkal (például töretlen szorgalmukkal és kitartásukkal) kompenzálni tudtak és jó esetben odaértek a csúcsra (vagy a csúcs közelébe), mint Massa vagy Rosberg. Szerintem nagyon kellenek az ilyen versenyzők is, ők egy másik oldalát mutatják meg az emberi csúcsteljesítménynek.
2022. aug. 28. 22:11
 7/14 anonim ***** válasza:
43%
Go Max go
2022. aug. 29. 07:43
 8/14 anonim ***** válasza:
93%

98-ban kezdtem rendszeresen nézni, akkor Hakkinennek drukkoltam, majd miután lelépett, Kiminek. Amikor Kimi a Ferrarihoz igazolt, talán McLarenes megszokásból Hamiltonnak kezdtem drukkolni, és neki azóta is, a csapatváltás ellenére is.

Ha ő visszavonul, még nem tudom kinek fogok, sok szimpatikus versenyző van, majd kiderül.

2022. aug. 29. 17:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Schummi
2022. aug. 29. 17:45
 10/14 anonim válasza:
18%

Konkrét nincs, inkább úgy mondom, hogy Tónin kívül bárki

(meg persze a Mercedesen)

2022. aug. 29. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!