Kedvenc F1 versenyző?
2001 óta nézek F1-et. Mindig a Ferrarinak szurkoltam, most is. Régen Rubens Barrichello volt a kedvenc pilótám, annak ellenére, hogy nem lehetett világbajnok.
A mostaniak közül nincs kimondott kedvencem. Akiket kedvelek: Leclerc, Hamilton, Norris, Alonso, Russell, Dzso
Ja és hogy miért?
Barrichello talán azért, mert ha nem Schumacher mellett versenyez sokkal többre lett volna képes. Mindig neki szurkoltam, hogy verje meg Schumit. Ami párszor össze is jött. A Ferrarit azért szerettem meg, mert nagyon professzionális munkát végeztek abban a korszakban. Régi nagy múltú legendás csapat. Most azért szurkolok, hogy visszatérhessenek az élre.
A pilóták: a teljesítményükön túl, csak egyéni szimpátia kérdése.
Érdekes, nekem is Barrichello volt a kedvencem :D A különleges neve miatt (négy éves voltam akkor, na...) Amióta követtem a "Forma 1"-et, azóta egyszer állt a dobogó legfelső fokán, de akkor viszont nagyon boldog voltam :D Régi szép idők... :D
"Szakmailag" pedig az elmaradhatatlan Schumacher.
Kedvenc pilótáim Verstappen, Ricciardo, Perez
Csapat annyira nincs kedvenc, bár a pilótafelállás miatt most nyilván a Red Bull akiknek szurkolok.
98-ban kezdtem rendszeresen nézni, akkor Hakkinennek drukkoltam, majd miután lelépett, Kiminek. Amikor Kimi a Ferrarihoz igazolt, talán McLarenes megszokásból Hamiltonnak kezdtem drukkolni, és neki azóta is, a csapatváltás ellenére is.
Ha ő visszavonul, még nem tudom kinek fogok, sok szimpatikus versenyző van, majd kiderül.
Konkrét nincs, inkább úgy mondom, hogy Tónin kívül bárki
(meg persze a Mercedesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!