A Forma-1-ben Yuki Tsunoda meleg?
#11 na mi van, csak nem irigy vagy erre a listára?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__1..
Ez komoly? Nincs barátnője, tehát meleg?
Ecsém...azt hittem, ez a proli gondolkodásmód már kikopott Magyarországról a 2000-es évek elején...de úgy tűnik, csak én kerülöm a csőcseléket, ezért nem találkozom ezzel a mentálissal.
Én se értettem soha ezt a h#lye gondolkodásmódot! “Ha valakinek nincs barátnője, az csakis meleg lehet!” Mert szerinted, kérdező, ezen kívül más oka véletlenül se lehet a dolognak???
Valaki :
- tipikus agglegénynek tartja magát
- aszexuális (nemileg érzéketlen)
- nincs szerencséje a nőknél (nem minden nő a pénzre hajt)
- túl elfoglalt
- stb.
Tsunodáról köztudott, hogy a videójátékok megszállottja, 2 éve még minden szabadidejében inkább a PS5 “társaságát kereste” (és nem a nőkét). A Red Bull aztán megelégelte ezt a lustaságát, többet kellett a szimulátorban ülnie, ennek is köszönhető a teljesítményének látványos javulása.
Amúgy de igen, Hamiltonnak elvileg van most, Camilla Kendra. Viszont akkor se Tsunoda az egyetlen a mezőnyből, Zhou és Sargeant is évek óta szingli, Norris pedig tavaly szakított.
Az ázsiai férfiaknál elvileg 165 cm az átlag magasság, Tsunoda pedig jócskán ez alatt van, 159 centijével Ő a legalacsonyabb a mezőnyben, ezzel pedig szerintem nehezen is talál barátnőt magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!