Vége az f1 szezon előtti teszteknek? Mik a vélemények?
Szerintem is red bull fölény lesz.
Bár nagyon bízok a mclarenben.Hátha.
Vélhetően idén is a Red Bull lesz az élen, persze Vertappennnel, szóval hasonlót várok mint a tavalyi év.
De Alonso szurkolóként nagyon reménykedek, hogy összejöjjön legalább egy futamgyőzelem, és versenyképes legyen az Aston Martin.
RB-t várom én is az élre, a Mercedes meg szerintem megint altat, minden évben ezt csinálják, őket várom 2-3. erőnek a Ferrarival, ahogy az eddigi években mindig.
Összességében szerintem szinte semmi nem fog változni a tavalyi évhez képest, talán csak az Alpine néz ki úgy hogy visszaesett nagyon, a többiek nagyjából maradtak ott ahol tavaly és tavalyelőtt is voltak.
Verstappennek már most odaadhatjuk szerintem a 4. címet.
"RB-t várom én is az élre"
Ricciardót? :D (bocs!)
#6 Igen, nagyon király hogy az AlphaTaurit is átnevezték erre az idióta névre, így minden méteren majd kavarodás lesz mert ugye az RB eddig univerzálisan a Red Bull rövidítése volt.
Amúgy ha már szóba hoztad, Ricciardónak örülnék ha megint versenyképes lenne. De nem lesz sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!