A hírek szerint Debrecenben rendezik meg az Izrael-Románia futbal EB selejtezőt. Ez zártkapus meccs lesz, vagy lehetnek nézők is?
Ha lehetnek nézők, akkor a magyar izraeliták fogják az izraeli zsidóságot képviselni a lelátókon? (Mert nyilván onnan nem sok szurkoló jöhet, mert a Budapestről és Debrecenből Tel Avivba járó járatokat törölték?)
És akkor Romániából - mivel közel van - csődülni fognak a szurkolók?
Szerintem ha lehetett volna, már kértek volna halasztást. A debreceni meccs után pár napon belül fognak Svájccal is játszani, azt is Magyarországon. Két meccset nem fognak elhalasztani, mert senki nem tudhatja hogy meddig is kéne kérni a halsztást, meddig tart a háborújuk?
Ráadásul még be is juthatnak...
Nem értem a kérdésben azt az opciót, hogy zárt kapuk előtt kéne játszani: egyik csapat sincs eltilva, akkor meg miért zárnának be?!
Az, hogy amikor Katar válogatottja játszotta Debrecenben a meccseit és zárt kapusak voltak, az a Covid miatt volt - teljesen érthetően.
Ez komoly?
Én biztonsági okokból ezt nem rendezném meg. Eddig is leműveltünk olyan dolgokat, ami miatt csuklóból berágtak mudzlim/ arab országok.
Nem kellene.
Nem értem az értetlenkedést. Ez egy sport, olyan nézők mennek be akik akarnak. Sok lesz az izraeli drukker, sok a román, de a legtöbb a sportszerető magyar, sokuk természetesen helyi. Egy VB-n is és rengeteg barátságos meccset is semleges helyen játszanak a csapatok, ez is egy olyan meccs, semmi szokatlan nem történik.
Nem háborúsdit játszanak Izraelben, valódi krízishelyzet van. Az, hogy a Magyarország felkínálta a helyszínt egy minimális diplomáciai gesztus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!