Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mért tűnt el az autósportból...

Mért tűnt el az autósportból Nicholas Latifi?

Figyelt kérdés
Nekem az egyik kedvencem volt sajna eltűnt utoljára egy kisebb interjút láttam vele a TVben egy IndyCar futam közben.

#együlésses
2023. szept. 15. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Indult 61 versenyen, ebből 10szer összetörte az autóját. És cserébe a legjobb eredménye egy 7. hely volt.
2023. szept. 15. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

megunta, hogy százmilliókba fájó hobbit űz főállásban, sikerek nélkül, úgyhogy elkezdett egy mesterképzést gazdasági vonalon

gondolom, készül rá, hogy átvegye a stafétát az apjától

2023. szept. 15. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemre ment [link]
2023. szept. 15. 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:
39%
Apuci elzárra a pénzcsapot. IndyCarba még be tudta volna fizetni magát de azt rangon alúlinak érezte tökre érthető módon.
2023. szept. 16. 08:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Na majd az után ha Perez, Norris Novalak, Charles, Logan, Danny Ric,Lawsos meg látja de inkább csak Norris neki haverok plusz esèlytelen ezek pletyik, Perez esélytel plusz viva la Mexio, Novalak khhhm F2 egy futam győzelem nagyon nem oda illő menő arc és Lawson a szokásos…
2023. szept. 16. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!