Mikor volt legutóbb olyan (ha volt már ilyen), hogy egy f1-es verseny dobogóján három azonos anyanyelvű versenyző állott?
Figyelt kérdés
2023. szept. 11. 07:59
1/5 anonim válasza:
1982 Francia Nagydíj az első 3 Francia volt, sőt a 4. is. (Nem az emlékeimből szedtem elő, bár már 4 éves voltam és fater nagy Forma 1 rajongó volt így hamar megfertőzött engem is hehe)
2/5 anonim válasza:
ahol azonos nemzetiségűek is voltak, az utoljára az 1983-as San Marino nagydíj (szintén 3 francia volt a dobogón)
3/5 anonim válasza:
de például a 2010-es török nagydíjon Hamilton, Button és Webber álltak a dobogón. az első kettő brit, a harmadik ausztrál, de mind angol anyanyelvűek.
4/5 anonim válasza:
2012 román nagydíj
1. Charles Pic
2. Romain Grosjean
3. Jean-Eric Vergne
5/5 anonim válasza:
Utolsó, te milyen szert szívtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!