F1 A az istállóké, vagy a versenyzőké, a 1,2,3 helyezetért kapott serleg? Most jelenleg (A Herendi trófea)
Norris figyelmetlensége miatt Verstappen serlege leesett a dobogó legfelső fokáról a Hungaroringen.
A Forma-1-es Magyar Nagydíj első három helyezettje idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra által gyártott egyedi trófeákat kapta meg. A pezsgőzéskor azonban történt egy kis baleset. Max Verstappen serlegének letört a talpa.
1
Nem mindegyik csapatnàl. Sokaknál csak a fontosabbak vannak kint. Egyik ismerős élt kint Bolognában és volt hogy a szeméttelepre ahol dolgozott hoztak egy csomó F1-es győzelmi serleget.
5. Ez nagyon durva amit írsz.
" Szeméttelepre hoztak be trófeákat."
Gyermekem fazekasnak tanult. Bemehettem a tanműhelyükbe. Láttam mennyit kellett " dagasztani gyúrni " az agyagot. És utána korongon formálni. Másik osztálytársa, " Miska kancsót " festette.
TUDOM messze a két szakma egymástól. De ha tudnák sokan mennyimunka van abba atrófeába, talán megbecsülnék.
A gyár azt mondta, csinálnak másikat.
Gyanítom, több darabot készítettek. Fogják tudni pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!