A mai spanyol nagydíj izgalmas (volt)?
Figyelt kérdés
Nem értem, miért lelkendeznek a kommentátorok, hogy micsoda dinamikus izgalmas futam van. Szerintem dög unalom az egész. Semmi konkrét akció. Verstappen borítékolhatóan nyer. Engem valahogy nem hoz lázba, hogy a 18. helyen a Hulk megelőzte az Albit és hasonlók...
Szerintetek is valóban rendkívül izgalmas a mai futam?! :O
2023. jún. 4. 16:21
1/7 anonim válasza:
Én imádom a forma 1-et de nekem sem volt a mai valami nagyon izgalmas futam mert sok tétje nem volt, az időmérő eredményei miatt kialakult rajtsorban kiderült hogy akik bele tudnának szólni a vb állásába (Lecrerc , Perez) azoknak nem igen feküdt ez a pálya és az időjárás. Viszont egy két szép előzés volt de nem mondanám izgalmasnak de ettől függetlenül nézem :)
2/7 anonim válasza:
Vannak tipikus unalmas pályák és futamok. Szerintem ez is bőven az unalmas kategória volt. Na, majd a következő Kanadai futam izgalmas lesz. Az egyik kedvenc pályám. Ott nincs unalmas futam.
3/7 A kérdező kommentje:
Persze, én is végignéztem, mint ahogy tettem az összes futammal az elmúlt 22 évben. De nem rágtam közben tövig a körmeimet.
2023. jún. 4. 18:35
4/7 anonim válasza:
Egy szenvedés volt, ráadásul megint épül vissza a Merci dominancia, rohadt jó lesz...
5/7 A kérdező kommentje:
Merci dominancia?! Ez jó vicc! :D 24 másodpercet adott Verstappen végeredményben Hamiltonnak. Mennyit kellett volna?! 1 percet, vagy akkor lett volna jó, ha le is körözi a második helyezettet? Előre borítékolható, hogy ha nincs technikai gond, Verstappen mindet megnyeri. Ezt nem nevezném Merci dominanciának.
2023. jún. 5. 07:38
6/7 anonim válasza:
Közepesen gyenge, de a spanyol nagydíjak átlagánál határozottan jobb.
Régebben, 10-15 éve sokkal több volt az ehhez hasonló futam, kábé ennyi akció számított szokványosnak.
7/7 anonim válasza:
A csatákat illetően egész jó volt, nyilván az nem örvendetes, hogy Verstappen megint ekkora előnnyel nyert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!