Szerintetek ki nyeri a F1-es Azeri Nagydíjat?
Technikai meghibásodás, ütközés , baleset mindent "boríthat".
Leclercnek fogok szurkolni de Verstappen is nagy kedvencem.
Szerintem a Red Bull versenytempójával jelenleg egy csapat sem tud mit kezdeni. Az ERS is náluk működik a legjobban.(173 LE pluszt adhat le maximum mindenkinél, Red Bull konstrukciója kezeli ezt mos a leghatékonyabban). Gumikezelés, vezethetőség, konstrukció megbízhatóságban, jelenleg minden csapat lemaradásban van hozzájuk képest.( remélhetőleg változnak majd a dolgok)
A Ferrari kínlódik a motorjával sajnos, remélem gyorsan megtalálják a hibát.
Aston rengeteget fejlődött ,de nagyon pályafüggő lesz a teljesítményük szerintem az egész szezonban.
Mercedes mutat fejlődést , elég megbízható a motor , de szerintem a kaszni "kuka" . Azt ők is bejelentették hogy, komoly aerodinamikai fejlesztésre lesz szükségük.
Leclerc indul az élről , de ahogy az első három futam is mutatta, Verstappen minden keveréken komoly előnyt tudott kiautózni.
Remélem izgalmas futam lesz. Azeri pályát nem igazán kedvelem (remélem nem lesz sok baleset, versenymegszakítás, de ezen a pályán ez szinte elkerülhetetlen . :) :(
Ferrari szurkoló vagyok régóta, Leclerc egy zseniális pilóta. Két Red Bull fogja üldözni, Verstappen (korszakos zseni) pedig a tudása alapján "robot" üzemmódra is képes, ezzel az autóval.
Nagyon nehéz lesz azt az első helyet megtartani külső tényező nélkül sajna. Ráadásul a Ferrari "stratégák" borzasztó hibákat követnek el mostanában.(is)
Ha "sterilen" lemenne a futam , ami szerintem nem fog--- Verstappen, Perez, Leclerc sorrendet mondanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!