Melyik verseny volt ez?
Rám tört a nosztalgiázás a minap, és beugrott egy esemény, amire csak töredékekben emlékszem. Elnézést kérek a sovány infókért, de még kb 10 éves gyerek lehettem.
Gyerekkoromban, apám, és egy haverja elvittek minket egy off-road 4x4 rendezvényre, valamikor a 2000-es évek első felében, Miskolc környékén. Arra emlékszem, hogy volt egy versenyző, akit az "Ördögnek" hívtak (nem tudom, hogy a neve volt-e, vagy az autójának a neve.), és volt egy különszáma, amit úgy konferáltak fel, hogy az "Ördög elszabadul".
Erről az eseményről, vagy hasonlókról, keresnék részleteket, cikkeket, képeket, személyes emlékeket. Ha nem is pontosan ez a verseny volt, hanem pár évvel előtte, vagy utána, vagy a helyszín teljesen más, még az is nagyon segítene.
Köszönöm!
Igen, valószínű ez volt az. A 2002-es rendezvényről találtam egy videót. Bár az ördög nevű versenyzőről nem találtam semmit, de szerintem ez volt az az amin ott voltam.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!