A bahreini F1-es pályán a célegyenesre vezető kanyarnál az a két félgömb szerű építmény az micsoda?
Figyelt kérdés
Pl. a mai futamon is láttam, meg már a tavalyi/tavalyelőtti versenyen is felűnt, hogy ahogy a belső kamerán a célegyenesre fordulnak rá az utolsó jobbkanyarban, balra a pálya mellett van 2 félgömb egymás mellett, egy nagyobb, meg egy kisebb.
Tudja valaki esetleg, hogy az mi lehet, vagy mi van benne? Kíváncsi vagyok
2023. márc. 5. 18:51
1/6 anonim válasza:
könnyűszerkezetes épületek, sátrak. valamilyen ideiglenes dolognak tűnik, féltételezhetően kiszolgáló létesítmények a versenyhez. Ha jól látom klimatizáltak, de fotót nem találtam rendeset, műholdkép sem az igazi. jelez egy utcaképet a közelben, de az nem megnyitható.
2/6 anonim válasza:
nahh, még megnéztem earth pro-ban az idősoros képeket a múltból. 3/2019 műholdképen látszik, ahogy daruval felhúzzák. azóta viszont ott van ez az épület, szóval annyira nem ideiglenes. lehet valami rendezvényterem, és inkább a gokartpályához tartozik.
4/6 A kérdező kommentje:
ez az, erre gondoltam, köszi!
2023. márc. 5. 19:46
5/6 anonim válasza:
1-2 én is így kezdtem a keresést :D Aztán megnéztem van-e valami az openstreetmap szerkesztőjében, de ott sincs semmi infó róluk, csak annyi hogy épület.
Aztán jött a nagy ötlet:
🤷♂️
6/6 anonim válasza:
Bazz, én a hivatalos, honlapon kezdtem, ezen amit linkeltél, de nem akart előjönni ez a menü ahol erről a sátorról írnak 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!