Szerinted ki a top 10 legtehetségesebb versenyző a 2022-es Forma-1-es mezőnyben?
20 fős mezőnyből a 10 legjobbat kiválasztani azért hát... furcsa kérdés.
De amúgy a Red bull, Ferrari, Mercedes, McLaren, és Alpine 2-2 versenyzőjét gondolom.
Nekem top 3 listám van.
A 3 kedvencem épp azért mert nagyon nagy tehetségek:
1.: Russel
2.: Norris
3.: Leclerc
Szerintem ha idén nem lett volna ilyen gyenge a Mercedes, akkor Russel simán veri a mezőnyt. Gondoljunk vissza rá, hogy tavaj is simán nyert volna, mikor kapott egy lehetőséget a Mercedes-nél, ha nincs az a gumiösszecserélési mizéria, amiben biztos vagyok, hogy nem puszta véletlen volt. Így is felülteljesített idén a Mercedes képességeihez képest és tavalyig a Williams-szel is bőven felül teljesített.
Ha versenyképes kocsiban ülne/a Mclaren újra fel tudná kűzdeni magát az élcsapatok közé, Norris is simány nyerhetne, így is bőven felül teljesít a Mclaren képességeihez képest.
Ha idén a Ferrari tudta volna tartani a szezon eleji szintet, Leclerc simán versenyben lett volna végig a bajnoki címért és akár még meg is nyerhette volna és így is sokszor kihozta a maximumot az autójából.
És mindhárman többnyire előrébb végeztek a versenyen, mint a csapattársuk...
1. Max Verstappen
2. George Russell
3. Lando Norris
4. Charles Leclerc
5. Lewis Hamilton
6. Fernando Alonso
7. Carlos Sainz
8. Sebastian Vettel
9. Sergio Pérez
10. Kevin Magnussen
Az én véleményem
Nehéz külön választani a tehetséget a kemény munkával elért eredményektől, illetve attól, hogy ki mennyire van formában éppen. Emellett rosszabb autóval nehezebb nagyot villantani.
Szerintem a legtehetségesebbek 2022-ben:
1. Verstappen
2. Leclerc
3. Norris
4. Hamilton
5. Russell
6. Ricciardo
7. Sainz
8. Alonso
9. Albon
10.Vettel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!