Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért nem rendeznek női...

Miért nem rendeznek női Forma-1-es autóversenyeket?

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 19:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Szerintem is érdemes elfelejteni a nemek közötti különbségtételt - a gépjárművezetés síkjában (IS).

Én férfi vagyok, - a Barátnőm mellett nem egyszer, s nem kétszer születtem újból, annyi balesetet kivédett, amelyet sok barom okozhatott volna nekünk (is) a közutakon.

Szerintem több a psychikailag alkalmatlan "sofőr" az "erősebb" nem körében, - persze ezt én látom így, a Barátnőm mellett ülve, utasként. Ez elsődlegesen azért van, mert ezek az emberek hajlamosabbak többet képzelni magukról, mint amennyit értnek valójában.

Ugyanakkor "volt szerencsénk" már olyan női "sofőrhöz" is, aki úgy szitkozódott, - hogy "a szikvizes zokogva adta volna be a felmondását", ha meghallotta volna, - nőhöz (enyhén szólva nem méltó,) alpári stílusban nyomta a kikent, kifent, buta liba... Ettől függetlenül úgy vélem, hogy a nők a gépjárművük erejét "jobban tisztelik", ill. figyelembe veszik.

2010. szept. 29. 11:21
 12/19 anonim válasza:
14%
Miert?Talan nem ojan ogrosszivek mint a fiuk..talan..:D:D.....
2010. szept. 29. 21:14
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:14

írni se tud és még hülyesége is beszél(Y)

az agresszivitás szerinted hátrány a versenyzésben?

2010. szept. 30. 11:24
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
jah bocs félreértettem:D
2010. szept. 30. 12:25
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Mert az autók mellben szűkek lennének...
2010. okt. 4. 09:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnik, a kérdezőn kívül a többi figyelmetlen hozzászóló lusta elolvasni a korábbi válaszokat meg utánanézni hivatalos oldalakon, meg újságokban. A F1-ben és az összes ilyen sportban nincsenek szétválasztva a versenyzők nemek szerint, ez egy koedukált lehetőség, nem úgy, mint a többi sport, hogy van női meg férfi ág. Ide bekerülhet férfi és nő is egyaránt, aki elég tehetséges, meg akire a szponzorok hajlandók befizetni.

Volt női versenyző, alacsonyabb kategóriákban jelenleg is VAN női versenyző, és tervbe van véve, hogy ismét legyen a száguldó cirkusznak női versenyzője néhány éven belül, már jelölt is van, és nem egy, nem kettő került említésre esélyesként.

Az okokat, hogy miért kevesebb a nő, hadd ne írjam le még egyszer, tessék olvasni, nem szégyen.

2010. okt. 4. 09:47
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a legutóbbi reakciómat követően beérkezett válaszokat is!
2010. okt. 8. 12:44
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát igazán lehetne már legalább egy nő a mostani F1-ben,mert nem igaz,hogy ez férfisport... Ezzel kapcsolatban Jenson Buttonnak volt egy elég durva esete,egy interjúban jól leszóta a nőket:))

Megvan. Button egy pár évvel ezelőtti FHM-es interjúban azt fejtegette, hogy a nők nem alkalmasak arra, hogy a Formula-1-ben versenyezzenek.

"De egy F1-es autóban", mondta Button, "nem hiszem, hogy képesek lennének erre a nagy G-hatás miatt a kanyarokban. És minden hónap egyik hetében senki sem akarna velük egy pályán lenni, nem?"

"Egy lány nagy mellekkel sosem férne el kényelmesen az autóban. És a mérnökök sem tudnának koncentrálni. El tudják képzelni, amint bekötnek egy hölgyet?" (Erről bővebben már írtam korábban).

Button később visszakozott, és azt nyilatkozta, hogy az FHM magazin kiforgatta a szavait, és elnézést kért azoktól, akiket megbántott kijelentésével.

"Csak viccnek szántam a megjegyzéseimet." - jelentette ki Button. "Nagyon sajnálom, hogy ekkora vihart kavart a nyilatkozatom."

2010. nov. 22. 15:38
 19/19 A kérdező kommentje:

Érdekesen közelítette meg a "problémát" ez a Button nevű elem. :)

-Köszönöm a választ.

2010. nov. 22. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!