Miért nem rendeznek női Forma-1-es autóversenyeket?
Köszönöm a válaszokat, - valamennyit hasznosnak véltem. :)
-Tudatlan voltam.
Megsúgom nektek, hogy szép női Forma 1-es versenyző soha az életben nem lesz.
Mert az ilyen nők, akik esetleg komoly szinten az autóversenyzés felé fordulnak azoknak valszeg sok a férfi hormonjuk és azokban már nem nagyon fedezzük fel a nőiességet :)
10:08 - Megsúgom neked, hogy a szépség relatív. :-)
Nyilván olyan a tipikus törékeny anorexiás alkatú plázacica versenyzők nem lesznek az autóversenyzésben, mert kell egy fizikális terhelhetőség, ami az ilyen gebelábú cicákban nincs meg, de azt ne mondd nekem, hogy minden pasinak csak azok jönnek be... Mellékesen amelyik női versenyzőkről láttam már fotót, én nem mondanám őket csúnyának, sőt.
Voltak már női versenyzők, volt olyan is, aki futamot is nyert, csak ritkább, mert a nők többségének nem a száguldó cirkusz a nagy álma versenyzőként, viszont köztünk, aki szereti, mi is legalább olyan élvezettel nézzük a versenyeket, mint férfitársaink.
Meg persze ott van, hogy a szülők a lányaikat jobban szokták félteni az ilyen versenyzésektől, mint a fiaikat. Gondolj bele, te szülőként, ha lányod-fiad bejelentené, hogy autóversenyző akar lenni, melyik esetben mit szólnál? Kit engednél szívesebben?
Azt cáfolnám, hogy a nők rosszabb sofőrök, engem sorozatosan a férfiak akarnak elütni zebrán zöld gyalogos lámpa mellett...
Érdekességként az egyik ex női versenyző, aki megfordult a F1-ben, Briatore akkori barátnője volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!