Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért nem rendeznek női...

Miért nem rendeznek női Forma-1-es autóversenyeket?

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 19:39
1 2
 1/19 anonim válasza:
86%
Miért rendeznének? Ha egy nő jó autóversenyző lenne, bekerülhetne ő is a Forma-1-be, ez nincs megszabva...
2010. szept. 26. 19:44
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Volt már nő is a F1-es mezőnyben, ez nem kizáró ok, de valószínűleg mostanában nincs olyan a női versenyzők között, akit szerződtetnének. Ennek ellenére én hallottam már felröppenni egy hírt, hogy az ifjoncok között ismét van egy női tehetség, de hogy mikor és hova száll be, azt nem tudom.
2010. szept. 26. 19:53
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Találtam is valamit, nézd csak:

[link]

2010. szept. 26. 20:03
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
Jaja, szerintem sincs itt így külön, mint pl. a fociban, hanem ha van női versenyző, az ugyanúgy versenyez a többiekkel.
2010. szept. 26. 20:13
 5/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, - valamennyit hasznosnak véltem. :)

-Tudatlan voltam.

2010. szept. 26. 22:21
 6/19 anonim ***** válasza:
17%
Csak az a női pilóta jöhet akik megfelel a követelményeknek:) Nem olyan csúnya mint az a 17 éves lány...
2010. szept. 27. 16:15
 7/19 anonim válasza:
50%

Megsúgom nektek, hogy szép női Forma 1-es versenyző soha az életben nem lesz.

Mert az ilyen nők, akik esetleg komoly szinten az autóversenyzés felé fordulnak azoknak valszeg sok a férfi hormonjuk és azokban már nem nagyon fedezzük fel a nőiességet :)

2010. szept. 28. 10:08
 8/19 anonim ***** válasza:
40%

10:08 - Megsúgom neked, hogy a szépség relatív. :-)

Nyilván olyan a tipikus törékeny anorexiás alkatú plázacica versenyzők nem lesznek az autóversenyzésben, mert kell egy fizikális terhelhetőség, ami az ilyen gebelábú cicákban nincs meg, de azt ne mondd nekem, hogy minden pasinak csak azok jönnek be... Mellékesen amelyik női versenyzőkről láttam már fotót, én nem mondanám őket csúnyának, sőt.

2010. szept. 28. 10:16
 9/19 anonim válasza:
28%
A nők a közutakon általában rendkívüli biztonsággal, és óvatossággal vezetnek. Döntő többségében viszont ezzel lassítják, és rugalmatlanná teszik a forgalmat, valamint a maguk biztonságával ellentétben potenciálisan veszélyesek a forgalom többi résztvevőire. Talán ez érvényesülne a Forma 1 ben is. Az pedig agyoncsapná a verseny vonzerejét.
2010. szept. 28. 20:51
 10/19 anonim ***** válasza:
80%

Voltak már női versenyzők, volt olyan is, aki futamot is nyert, csak ritkább, mert a nők többségének nem a száguldó cirkusz a nagy álma versenyzőként, viszont köztünk, aki szereti, mi is legalább olyan élvezettel nézzük a versenyeket, mint férfitársaink.

Meg persze ott van, hogy a szülők a lányaikat jobban szokták félteni az ilyen versenyzésektől, mint a fiaikat. Gondolj bele, te szülőként, ha lányod-fiad bejelentené, hogy autóversenyző akar lenni, melyik esetben mit szólnál? Kit engednél szívesebben?

Azt cáfolnám, hogy a nők rosszabb sofőrök, engem sorozatosan a férfiak akarnak elütni zebrán zöld gyalogos lámpa mellett...

Érdekességként az egyik ex női versenyző, aki megfordult a F1-ben, Briatore akkori barátnője volt.

2010. szept. 28. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!