Mit szóltok ahhoz, hogy Fernando Alonso az Aston Martinhoz igazolt?
Az első gondolatom: beszarás.
2023-tól többéves szerződés... azzal a versenyzővel, aki jelenleg is 4 évvel idősebb, mint a mezőny második legidősebb tagja. Lassan tényleg megérjük, hogy Alonso olyan emberekkel fog versenyezni, akik még gondolat szintjén sem léteztek, amikor ő már az első győzelmét szerezte.
Nem értem, miért jobb az Aston, mint az Alpine, de persze Alonso mindig is szeretett csapatot váltani, és miután eléggé érzékeny a körülményekre - valahol ugyebár a csapatvezetéssel nem lenne kompatibilis, valahol a másik pilótával, valahol pedig nincs pénz vagy igény egy Alonso kaliberű veteránra - szóval így túl sok választása nincs. A helyében a harmadik Renault-korszak után megpróbáltam volna egy harmadik McLaren-korszakra spekulálni (elvégre Ricciardónál is igencsak érik a visszavonulás), de hát náluk ott van vezéregyéniségnek a sokkal fiatalabb és sokkal olcsóbb Norris.
Az Aston szempontjából viszont tényleg nem értem a dolgot. Oké, már Vettel esetén is az volt a koncepció, hogy egy tapasztalt versenyző kell nekik, aki tudja, hogy kell győzelemre vinni egy csapatot, jól megy az autóval és a fejlesztéseket is hathatósan segíti. Na de Alonso még Vettelnél is drágább, és ha tényleg érezhetően elkezd megfáradni a szervezete, vagy újra kiábrándul az F1-ből, megint ott fognak pislogni két alulteljesítő pilótával.
"Nem értem, miért jobb az Aston, mint az Alpine"
ma megválaszolta az élet, Aston 23 pont, Alpine 2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!