Alonsoval mi történ az utóbbi két évben amíg nem volt a Forma-1-ben?
Nyilván azt tudom hogy Dakarozott meg IndyCarozott, a "mi történt?" alatt azt értem hogy a személyiségével mi lett? Eltelt már majdnem 5 futam, és még egyszer nem ragelt a rádióban, nem panaszkodott másik pilótákra, nem gyalázta a csapatát, pedig 4-5 éve a McLarennél napi szinten ekézte a csapatot, a motort meg az ellenfeleit (pl. Palmert vagy Vettelt is akár), csupa mém meg összeállítás született a hőbörgéseiből. Most meg teljesen nyugodt, tiszteletteljes, a többi versenyzőről is elégedetten és elismerően szól, a csapattársát is nagyra értékeli (sőt, azt mondta hogy Ocon jelenleg jobb is nála, ilyet se sokat mondott karrierje során). Teljesen szerényen és szimpatikusan viselkedik, pedig nem ez volt rá a jellemző, se a Ferrarinál se a McLarennél bármelyik korszakában.
Vele mi történt az elmúlt két évben? Kicserélték?
Szerintem az a különbség, hogy a McLarenhez világbajnoki reményekkel ment Alonso, és ehhez képest óriási csalódás volt a csapat. Most tudta nagyjából, hogy mit vállal, tisztában volt vele, hogy nem fog a VB címért harcolni.
Illetve régen csak a kocsival volt probléma, Alonso teljesítménye tartósan zseniális volt, abszolút a mezőny egyik, ha nem a legjobb pilótája volt. Jelenleg azért ő se olyan acélos, bár néha megvillantja magát, mint ma is. Remélhetőleg visszaszokik hamarosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!