Ugye nem fog kiégni Charles Leclerc a Ferrari miatt?
2018 óta vagyok Leclerc-fan, a bakui nagydíja és a német 360° miatt figyeltem fel rá, és minden nap szurkoltam, hogy végre meglegyen a Ferrarihoz a szerződése. Hosszú idők óta szerintem az egyik legjobb, ha nem a legjobb döntésük volt - vagy csak Marchionnénak - leigazolni. Aztán már abban az évben sem okozott csalódást, az a Sauber nem volt olyan autó, aminek bérelt helye lett volna a Q3-ban rendszeresen, lám Leclerc megoldotta.
Igen, bakizott azóta, de szerintem messze nem ő a legtöbbet, fog még bakizni a nagy számok törvénye alapján.
Viszont szerintem az egyéni teljesítménye hajszállal marad el Verstappentől, még 1-2 év és beérik, ereje teljében lesz, efelől kétségem nincs.
A gondot a csapata okozza szerintem, a Ferrari híresen nagy balfácán a boxutcában, mind a cserékben, mind a stratégiai döntések meghozatalában, és ha ezt nem orvosolják időben, akkor Leclerc lehet hogy nem csak az idei, de a későbbi vb-esélyeire is keresztet vethet. Rajta nem fog múlni az biztos. Hogy kiégne? Talán, nem látom a jövőt. Viszont ő nyilatkozta nem egyszer, hogy Ferrari vagy semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!