Lando Norris szerintetek bajnokalkat?
"Nem tudom pontosan miért kéne említenem Latifit. Igen ő is nagyon jó pilóta, de nem tudok róla, hogy őt is az apja vásárolta volna be az F1-be."
akkor most már tudod.
ötvenmillió euró.
összehasonlításképp, az Uralkali Mazepin első évében kb. húszmilliót nyomott a Haas csapatba
"Michael Mehrdad Latifi iráni-kanadai üzletember. A Sofina Foods Inc. tulajdonosa, elnök-vezérigazgatója, a Markham, Ontario-i székhelyű feldolgozott állati termékek gyártója." - Wikipédia
És, mint tudjuk a Sofina a Williams főszponzora. Ahogy előttem is írta a #21-es válaszoló. Hasonló eset volt Mazepin és Haas kapcsolata is.
Oké, ez rendben van. Nem vitatom. De erre is csak azt tudom írni, amit föntebb írtam Norrissal és Strollal kapcsolatban: Latifi és Mazepin között az az alapvető különbség, hogy Latifi nagyon jó tehetséges pilóta, addig Mazepin nem volt jó. Kvázi Latifi legalább ki is használja a lehetőséget, ha már megadatott neki, míg Mazepin nem tudta igazán kihasználni.
És félreértés ne essék egyáltalán semmi köze ennek ahoz, hogy Mazepin orosz. Eleinte neki is drukkoltam, hogy menjen jól, mint az újoncoknak általában szokásom.
"Latifi és Mazepin között az az alapvető különbség, hogy Latifi nagyon jó tehetséges pilóta, addig Mazepin nem volt jó."
Arról az emberről beszélünk, aki több, mint két évnyi F1-es tapasztalattal képes volt szalagkorlátnak ütközni az egész versenynaptár leglassabb kanyarjában, safety car mögött. És akit a valóban tehetségesnek tartott (és alig egy évvel korábban bemutatkozó) csapattársa teljesen megsemmisített. 2020-ban nem volt olyan időmérő, egyetlen egy sem, ahol Latifi előrébb végzett volna, mint Russell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!