Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Lando Norris szerintetek...

Lando Norris szerintetek bajnokalkat?

Figyelt kérdés

2022. máj. 24. 19:29
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
46%
1, nagyon jó autó esetén 2 cím benne lehet. De ennyi, felejthető figura.
2022. máj. 24. 19:30
 2/25 anonim ***** válasza:
89%
Egy erős átlagversenyzőnek tűnik. Egy jó autóval és egy átlagos csapattárssal simán lehet bajnok, de ha szerencséje van, akkor erősebb társ ellen is nyerhet, hiszen technikai és csapatsport. Rosberg erre a legjobb példa.
2022. máj. 24. 22:32
 3/25 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nagyon erős versenyző, a jelenlegi mezőnyben a legjobb ötben mindenképp benne van. Csak egyrészt az eddigiek során nem volt valami acélos a kocsija, másrészt túl erős csapattársai voltak, így a képességei nem rajzolódtak ki olyan nyilvánvalóan, mint mondjuk Russellnek.
2022. máj. 24. 22:47
 4/25 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem igen, esélyes lehet valamikor, az eddigi teljesítményét látva a jövőben egy jó autóval könnyen bajnok lehet!
2022. máj. 24. 22:48
 5/25 anonim ***** válasza:
93%
Leclerc se volt annyira feltűnő az elmúlt években (persze mindenki tudta róla, hogy nagyon jó), de most, hogy végre összeállt a győzelemesélyes autó és a címvédővel kell harcolnia, mutatkozik meg igazán, hogy milyen versenyző.
2022. máj. 24. 22:53
 6/25 anonim ***** válasza:
12%
Nem. Nagyon nem. Csak egy gazdaggyerek.
2022. máj. 25. 04:33
 7/25 anonim ***** válasza:
85%

#6 Szerintem te Stroll-al kevered. Stroll az akit az apja vásárolt be az F1-be és konkrétan övé a csapat, ahol Stroll is van és ami jelenleg Astonmartin névre hallgat.

Norris-ban van bőven potenciál, csak egy erősebb autó kéne alá. Második kedvencem Russel után. Nekem az tetszene egyébként legjobban, ha mondjuk most már max néhány éven belül Hammilton visszavonulna, vagy legalább is elmenne egy kisebb csapathoz levezetni és Russel és Norris csapattársak lennének a Mercedes-nél.

2022. máj. 25. 14:09
 8/25 anonim ***** válasza:
7%

7

Norrist is a milliárdos faterja vásárolta be. Csak neki nem vette meg az egész csapatot, de ugyanolyan gazdag ficsúr mint Stroll. A juniorsorozatokban is hasonló eredményeket értek el.

2022. máj. 25. 15:14
 9/25 anonim ***** válasza:
74%
8 Már bocs, de tudod ki az a Norris, vagy rossz a névmemóriád? (inkább az utóbbi)
2022. máj. 25. 16:04
 10/25 anonim ***** válasza:
9%
Tudom ki az ő. Apuci milliárdos. Nem annyira gazdag mint stroll papa de nagyon gazdag. A csőd szélén álló mekibe beletolt 40 milliót hogy landoka bekerülhessen kávéfőző "tesztpilótának".
2022. máj. 25. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!