Trichard2001 kérdése:
Futóverseny pénznyereménnyel?
Figyelt kérdés
Évek óta heti 6-szor járok futni és úgy döntöttem hogy mostmár ideje összemérni magam másokkal. De ha már összemérem jó lenne nyerni is vmit, hiszen a pénz egy igen nagy motiváció a felkészülésben, már csak azért is, mert fiatal vagyok. Szóval milyen nagyobb futóversenyek lesznek most tavasszal meg nyáron, ahol lehet nyerni komolyabb összegeket?2022. márc. 28. 05:28
1/6 anonim válasza:
Vannak, de kétlem hogy olyan szinten lennél, hogy esélyed lenne. De lehet, hogy tévedek. Olyan 2:20 alatti maratonnál, 1:05 alatti félmaratonnál már van olyan pénzdíjas verseny, ahol labdába rúghatsz.
2/6 A kérdező kommentje:
3.55 perces kilométert futok most 10-esen, de ha lemennék 5%-os testzsírra a mostani 8%-ról szerintem meglenne a 3 perces kilométer. Szóval melyek ezek a versenyek?
2022. márc. 28. 08:41
3/6 anonim válasza:
Jajj.. 9 éves lányok országos csúcsa 1000 méteren 3:48.. De itt tudsz nézelődni [link]
4/6 anonim válasza:
3:55 és 3:00-s km-ek között 10k-n hatalmas a különbség, jóval nagyobb, mint mondjuk 5:00 és 3:55 között, sok év kemény edzésmunkája, már ha időben kezdted és megvan hozzá a tehetséged. A 3:55/km 10 km-en egy közepesen erős hobbi szint. Ezzel top5% lehetsz egy utcai tömegrendezvényen, esetleg kis vidéki hobbi versenyen, ahol nem jelennek meg az igazolt atléták, akár dobogós is, de pénzdíjas versenyen vagy akár egy országos versenyen esélytelen.
5/6 anonim válasza:
nem ajánlom, hogy a 8 százalékos testzsirrol lemenj 5-re, mert az már esszenciális zsirok, és nem fog jobban menni a futás. én kb 6 százaléknál tartok, és nehéz elérni, hogy sokat edzzek, és még a zsir is kéne nöjjön. hadd a testzsirszázalékod békén.
6/6 anonim válasza:
3perces kmek. Az 2.07es maraton.. 30perces 10km.
Soha nem fogsz ennyit futni. Barmibe fogadok veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!