Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogyan lehet nem unni a futást?

Hogyan lehet nem unni a futást?

Figyelt kérdés
Pár hónapja kezdtem el, bringázás, mint fő sport mellett, havi 3-4 alkalommal. A legnagyobb táv, amit eddig mentem kb. 8. km volt, de inkább 4-5-öt szoktam. Hiába kapcsolok zenét, egy idő után elkezdem unni. Érzem, hogy a tempómon (6:20-6:40/km) még ennél jóval többet is tudnék, de egyszerűen nincs már kedvem. Valami tipp esetleg?
2022. márc. 20. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Az zene segít, de ezt írtad hogy próbáltad. A helyszínt szoktam még variálni, ha olyan helyen futok ahol régen vagy még soha sem voltam, úgy jóval érdekesebb. Vagy ha veszek egy új futócipőt vagy valami új futócuccot az szintén motivál egy kicsit, de minden csoda három napig tart. Olyan is van, hogy az elégetett kalóriákat számolom, és arra gondolok hogy utána mennyi pizzát vagy hamburgert tömhetek majd magamba.
2022. márc. 20. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Én hangos könyvet szoktam halgatni.
2022. márc. 20. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor gondolkodni szoktam dolgokon zene mellett, sokszor azt se veszem észre hogy futok, pedig 4:50 körüli időket szoktam menni. Átlagban 8-10km simán lemegy úgy hogy nem gondolok arra hogy futok.
2022. márc. 20. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!