Szerintetek ki a jobb F1-pilóta csapatonként lebontva?
Szerintem:
MCLAREN - Button. Tempóban nagyjából azonos szinten vannak Hamiltonnal, de Jenson stílusosabban és takarékosabban vezet.
MERCEDES GP - Ez nehéz, mert jelenleg Rosberg meggyőzőbb, de ő ugye nem hétszeres világbajnok...
RED BULL - Webber. Megbízhatóbb és összeszedettebb, nem olyan forrófejű, mint Vettel.Sebastian is remek pilóta, abszolút bajnok-alkat, csak még "érnie" kell kicsit.
FERRARI - Alonso. Ha nem is sokkal, de véleményem szerint minden aspektusban jobb Massánál.
WILLIAMS - Barrichello. Nyílvánvaló, hiszen ezerszer tapasztaltabb Hülkenbergnél, de ami késik...
RENAULT - Kubica. Evidens, mivel Petrov még újonc így tapasztalatlanabb, de benne is megvan a szikra, idővel remek pilóta válhat belőle, ha "nem kallódik el".
FORCE INDIA - Sutil. Minden tekintetben - méghozzá látványosan - jobb Liuzzinál.
TORO ROSSO - Buemi. Tapasztaltabb, bevállalósabb, de igazából ennyi. Alguersuari sem sokkal lassabb nála.
LOTUS F1 - Trulli. Mondjuk Kovalainen se rossz pilóta - igazából mindketten csak szenvednek a kocsival, de Jarno szenvedése talán kevésbé látványos...
HISPANIA - Talán a beugró Yamamoto. Senna semmit sem mutat a "névből", Chandhok meg csak balhékkal tünt ki...
BMW-SAUBER - Kobayashi. Nem szívbajos, gyors, ügyes és japán létére még egészen megbízható is (ami a kocsi célbajuttatását illeti annak ripityára törése nélkül). De La Rosa mellett szól a rengeteg verseny- és teszttapasztalat, de összességében elmarad a teljesítménye csapattársa mellett.
VIRGIN - Glock. Csapattársa újonc, így illendő is gyorsabbnak lennie nála
Red Bull: A Vettel jobb pilóta, mint a Webber, de nincs szerencséje a versenyeken, és kezd egyre nagyképűbbé válni a sikerei miatt.
Mercedes GP: Egyértelműen a Scumacher a jobb, csak még nem rázódott teljesen vissza a hosszú kihagyás után, meg az autója se valami jó.
Ferrari: Az Alonso szerintem jobb, a Massa nem mutat semmit a balesete óta.
McLaren: Szerintem a Hamilton jobb pilóta, a Button nagyon unszimpatikus, és nagyképű is.
MCLAREN - Hamilton. Sokkal látványosabban vezet mint Button, és a tempójuk majdnem azonos de én Hamiltont jobbnak tartom.
MERCEDES GP - Rosber, Schumaher óriási versenyző VOLT! Kétszer hibázott nagyot, korán vonult vissza (még 2 vb cím benne volt) és későn tért vissza. Én nem hiszek abba hogy ő egyszer újra belejön...
RED BULL - Webber. Egyetértek a kérdezővel...
FERRARI - Alonso. Szerintem fényévekkel jobb Massánál.
WILLIAMS - Itt is egyetértek a kérdezővel
RENAULT - Kubica. Petrov nagyon tapasztalatlan még, és szerintem nincs is akkora tehetsége mint a lengyelnek
FORCE INDIA - Sutil. Sokkal jobb mint Liuzzi
TORO ROSSO - Buemi. Alguersuariban semmi extrát nem látok.
LOTUS F1 - Trulli. Kovalainen szerintem az egyik leggyengébb pilóta az egész mezőnyben...
HISPANIA - Egyetértek
BMW-SAUBER - Kobayashi. Nagyon szimpatikus versenyző, remélem hamarosan egy jó versenyképes kocsiban fogjuk látni.
VIRGIN - Glock. Ügyes pilóta, kár hogy a kocsija gyenge...
Merci: Rosberg
Meki: Hamilton
RB: Vettel
Ferrari: Alonso
Jajj,ne már :D Rosberg tehetséges ügyes,FIATAL pilót.Schumi felett eljárt az idő.Benne van a tehetség,de ez semmit se ér,mikor már "öreg" és a reflexei sem olyanok már.Az újoncok is bele rázódnak pár futam után,Schumi egész életét végig vezette,mégse tud már visszarázódni,de azért legyél elfogult.Tiszteli mindenki szerintem,azért amit elért,de azért gondolkodjunk is már.
18/L
Alonso,Vettel,Button,Schumi,Petrov,Liuzi,Barrichello,Kobayashi,Trulli,,Alguersuari,Senna,Glock
legjobb 3:
Alonso,Glock,Petrov
Red Bull: most Webber, 2év mulva Vettel
Mclaren: Hamilton
Ferrari: most Alonso, amúgy Kimi
Renault: Kubica
Merci: Schumi mégha most szenved is (7vb nem vetekszik Rosberg 2 dobogójával)
Williams: Barrichello
Force India: Sutil
Toro Rosso: Algersuari
Sauber: Kamui, Szingapúrtól Heidfeld
Lotus: Kovalainen
Virgin: Glock
HRT: Senna
Remélem kielégítettem kíváncsiságodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!