Ha a 100 métert 12 másodperc alatt le tudom futni, van esélyem bekerülni az Olimpiára?
26 éves, 172cm magas férfiként ha lesz egy jó edzőm és jobban fejlesztem a képességeimet, esélyes hogy 10 másodperc alatt lefussam a 100 métert?
5 éve súlyzós edzést végzek, a láb edzéseket sosem hagyom ki, csak az elmúlt 1 évben edzem magam sprinteléshez edző nélkül. Egy jó edzővel esélyes lehet?
Az elmúlt 1 év alatt 16 másodpercről 12-re tudtam javítani a sprintelésem, a magasságom mennyire fogja befolyásolni a gyorsaságom?
Azt még kihagytam hogy a testzsír százalékom úgy 10-12% körül lehet. Persze csak tippelek. Legutoljára nyár előtt diétáztam a súlyzós edzésem mellet azóta szigorúan számlálom a kalória bevételem.
172cm magas vagyok, 60-62kg
Itt csalóka tud lenni a teljesítményed reális megítélése, mert túl rövid a táv. A 12 másodperc jó, de nem számít különlegesnek. Nyilván relatíve kevesen tudják megcsinálni, de ez a teljesítmény még nagyon-nagyon messze van a világ legjobbjaitól. Erről meggyőződhetsz, ha elolvasod ezt a topicot (igazi futók folytatnak eszmecserét a 100 méteres "szintidőkről"):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!