Forma-1: hány pilótát tartotok erős versenyzőnek?
Verstappen, Hamilton, Alonso, Russell, Norris, Leclerc és Sainz egészen biztosan a jelenlegiek közül.
Emellett ha passzol hozzá az autó akkor szerintem Vettel, Ricciardo, Gasly és Perez is jó pilóták.
Akik beférnek a mezőnybe azok mind erős versenyzők. Még azok is akik fizetnek a pilóta ülésért.
Mindegyik mögött van egy két parádés szezon alsóbb osztályban...és a dobogós helyekért ott is meg kell ám küzdeni.
Talán Mazepinre mondanám, hogy nem oda való, de ő is inkább azért mert egy tahó.
Én három kategóriába szoktam őket sorolni;
Bajnokalkat (megfelelő szekérrel képes vb-címre): Leclerc, Verstappen, hamilton, russell, illetve ugye Vettel-Alonso-Raikkönen. Sainz egy baromi nagy kérdés számomra, mert eddig a következőbe soroltam, de idén egy erősen középszerű Ferrarival hatalmasat gurított.
Futamgyőzelmekre esélyes: Gasly, Norris (bár Sainz 2.0, látok benne fejlődési potenciált, nem írom le egyelőre), Ocon, Perez, Schumacher, Ricciardo egyértelműen, Bottas személy szerint képes rá, az Alfa Romeo formáját látva szerintem elengedheti a jövőben.
És a többiek, úgy fogalmaznék hogy nagy szerencsével csíphetnek meg egy jobb eredményt, dobogót, győzelmet. De ez részemről teljesen szubjektív.
Aztán jövőre érkezik Zhou, utolsóba sorolnám, Albon meg... Meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!