Facebook45 kérdése:
Ki a kedvenced a forma 1ben?
Figyelt kérdés
Úgy határoztam a 2022es szezontól kezdve elkezdem nézni a forma 1et :D Arra lennék kíváncsi ti inkább csapatnak vagy inkább pilótának szurkoltok? Ha pilótának és az pl átmegy egy másik csapatba akkor mentek ti is vele? Ha esetleg egy kisebb csapatba megy és nagyon vissza esik a teljesítménye akkor is mellette maradtok?2021. dec. 18. 19:04
11/11 anonim válasza:
HAMILTON! Kiskorom óta a kedvencem, a 2004-es brazíliai évadzáró az első F1-es futam, amit már nézegettem és vannak róla emlékeim. 2005-06-ba Raikkönen volt a kedvencem, őt is bírom továbbra is, de 2007-be Hamilton rögtön felnőtt mellé számomra. Aztán kiábrándultam később az F1-ből 2011-től egyre kevesebbet néztem, de azért Hamiltont bírom, főleg amióta vegán is. Érdekesség, hogy régen Alonso volt, akit nem bírtam és annak szurkoltam, hogy kiessen, de a Ferraris időszak alatt megszerettem és tényleg az F1 egyik legnagyobb alakja és pilótája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!