én bízom benne, hogy Russel harcban lesz a vb címért
remélem nem fogják úgy elnyomni, ahogy Bottast
én egy Sainz, Leclerc, Hamilton, Russel, Verstappen csatára számítok
aztán mi lesz ebből majd meglátjuk
"épp azért, mert jövőre vadiúj autók érkeznek, lehetetlen megjósolni most a jövő évi győztest. Nekem mindegy amíg nem a merci."
Senkit nem szeretnék elkeseríteni, mert mindenki reménykedik itt a Merci kudarcában, de én több szakértőt meghallgattam a témában, és mind azt mondják, hogy a jövő évi szabályok is a Mercinek fognak kedvezni, mivel a versenyautós múltjukból kifolyólag, meg úgy a kostrukciójukból kiindulva nagy rutinjuk van az olyan tipusú aerodinamikai csomagú konstrukciókhoz, ami jövőre jön. A motor meg gyakorlatilag ugyanaz marad, ami a Mercedesnek szintén nagy előnye. A Red Bullnak viszont nehezebb lehet, mert a Honda kivonult, a megvásárolt motor pedig ki tudja milyen marad, vagy hogy tudják fejleszteni, hogy megbízható maradjon. Ez utóbbi csak az én megjegyzésem, de ne legyen igazam.
Abban viszont lehet reménykedni, hogy aerodinamikailag a Ferrari vagy a McLaren is végre visszatalálna egy olyan szintre, hogy legalább a nekik fekvő pályákon futamgyőzelemért tudjanak menni végre. Meg persze mindig van egy olyan csapat, aki meglepetést okoz egy szabályváltozás után, de most ne ilyenre gondoljon senki, hogy jövőre a Haas mindenkitől fél másodperccel jobb lesz körönként, és Mick Schumacher bajnok lesz, Mazepin meg második.
Ne reménykedj. Mióta aláírt a Mercivel Russel nem győz nyalni Hamiltonnak. Gondolom Wolf már a szerződés előtt elmondta neki hol a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!