Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mit szóltok, ahogy Hamilton...

Mit szóltok, ahogy Hamilton lett először világbajnok, most újra egy elképesztő futam után hasonlóan Verstappen?

Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 15:39
1 2
 11/17 anonim válasza:
79%

3 éve nem nézem már a forma1-et, így sem a szabályokkal, sem egyéb körülményekkel nem vagyok tisztában.

Ennyi "ismeret" birtokában nekem ez "csak" egy izgalmas futam volt. Csípem Hamiltont és sajnáltam, de egy szép csata volt a végén.

Hogy a SC alatt nem hozták ki, nekem azért volt érthetetlen, mert nem gondolhatja senki, hogy az utolsó futamot, ami ráadásul ilyen szoros, majd egy SC mögötti vonatozással fejeznek be. Ez nem csak technikai sport, hanem showbiznisz is.

Olvasgatva azóta a szabályokat, már persze bennem is lettek kérdőjelek.

2021. dec. 12. 19:26
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

régóta nem izgultam ennyire futamot nézve

eredménytől függetlenül örültem volna a győztesnek, viszont azt elkell ismerni, hogy Verstappen volt a legjobb az idei éveben

legtöbb pole, legtöbb futamgyőzelem, legtöbb dobogós helyzés

sokat olvastam, hogy bunda volt és előre megvolt rendezve

srácok, az élet a legjobb rendező!!!!!

amit elvett Verstappentől pl Bakuban azt most visszaadta

lehet mondani, hogy szerencsés volt, de Lewis hasonló szerencsének köszönheti az első címét

nem kell összeesküvés elméleteket gyártani

inkább örüljünk annak, hogy új világbajnok született

2021. dec. 13. 15:39
 13/17 anonim ***** válasza:
Pont az volt a lényeg hogy izgulj. A szabályok szerint a SC-nak az 58. kör végén kellett volna kijönni így lett volna egy kanyar amiben már nem történt volna semmi ezért egy körrel hamarabb hozták ki. Az mindegy volt nekik hogy ki nyer, ha Max előz vagy Lewis visszaveri a támadásokat, esetleg összecsattannak, mind a három látványos, lényeg hogy történjen valami az utolsó körben.
2021. dec. 13. 22:50
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
#12 ezt a műsort nem az élet rendezte, drága gyermekem
2021. dec. 14. 19:54
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

#14, akkor ki?

azért ostobák se legyünk már

mindenből konteókat kell csinálni?

ez van, megtörtént, kész, elkell fogadni

nemhogy az emberek örülnének, hogy volt egy jó szezon, ehelyett inkább gyártják a hülyébnél hülyébb összeesküvés elméleteket

2021. dec. 15. 09:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Sajnálatos
2021. dec. 15. 17:26
 17/17 anonim ***** válasza:
36%

#15 hagyjuk már, a befutót nem az élet, hanem Michael Masi rendezte: úgy pakolászta a kocsikat hogy az időbe is beleférjen az újraindítás és lekörözöttek se legyenek Verstappenék között. A szabályok szerint a kettő egyszerre nem ment volna, ezért kénytelen volt különutasítással megszervezni. Ez nem összeesküvéselmélet, hanem a megrendezés definíciója, amikor úgy alakítjuk az eseményeket, hogy drámai kifejletük legyen.

Összeesküvéselmélet az lenne, ha valaki azt mondaná hogy a VB-t mindenképp Maxszal akarták megnyeretni, amit nem hiszek. Simán lehet hogy Masi fordított helyzetben is ugyanígy tett volna, és Maxot vetette volna Hamilton elé, ugyancsak a dráma kedvéért.

2021. dec. 16. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!