Fitness versenyző szeretnék lenni! Mi a jelentkezés módja, és milyen feladatok lennének?
Nem vagyok megelégedve magammal, ezért komoly elhatározás született meg bennem: szeretnék rendszeresen eljárni kondizni, edzeni. Eléggé bele merültem a témába, itt és máshol, többek közt a body builder.hu-n is gyűjtöttem az infókat, tanácsokat. Sok videót néztem testépítő lányok edzéseiről, és nagyon megtetszett ez az egész. Ha majd nekem is ilyen jó alakom lenne, én is eljárhatnék versenyekre? Mi a jelentkezés módja, és milyen feladatok lennének? Előre is köszönöm a segítséget,
egy lelkes 19 éves lány
Szerintem is a legszebbek a fitnesz versenyző lányok.
Akiket én ismerek a következőképp csinálták:Ismerős bemutatta egy hozzáértő személyi edzőnek,ő mindent összeírt neki és felkészítette/benevezte versenyre.
Azután mikor belejöttél megtanultad a dolgok menetét már magad is intézhetsz mindent.
Szia!
Örülök,hogy van még egy pár ilyen csaj mint te és igényes az alakjára,több ilyen kellene,ilyen is maradj.
Én tudok neked segíteni egy profi edző spanom által,ő edz engem is testépítés és erőemelésben,mindkettőbe akarok indulni.
Írj privit és megadom az elérhetőségét.
Nagyon profi 23éve edz.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!