Felvennéd újra az olimpia programjába a művészeti versenyeket?
Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 23:40
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
11 szavazat
1/2 anonim válasza:
Bővebben? Milyen művészet? Festés, komolyzene meg költészet? Nem, mert az olimpia sportról szól, ezek meg nem sportok. Szeretem és értékelem a művészetet, de olimpiára odakeverni hülyeség, és annak idején is az volt, talán nem véletlen hogy rövid idő után le is kerültek a programról és azóta sem kerültek vissza...
2/2 anonim válasza:
Nekünk is van olimpiai bajnokunk nem kimondottan sport számban. Mező Ferencre gondolok. Bár sok olyan sport van, amit valaki sportnak tekint valaki nem. Nekem sakk pl már kicsit sok. De kinek mi.
Szerintem ezek nem annyira olimpiára valók
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!