Miért törölnek sportokat vagy számokat az olimpián?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy miért törölnek ki sportokat vagy versenyszámokat az olimpián. Úgy tudom a K-1 200 méter is törölve lesz ( amit idén Tótka Sanyi nyert meg ) az 50 kilométeres gyaloglás biztosan nem lesz többet és olyat is hallottam hogy a karate sem fog többet szerepelni a listán. Ez miért van?2021. aug. 8. 22:38
1/2 anonim válasza:
Mert az olimpia 16 napig tart és mocskos sok logisztika megszervezni egyszerre egy csomó versenyszám lebonyolítását. Több sport nem fér bele.
Ha igény van arra, hogy új sportágak kerüljenek be, akkor az a meglévők kárára történhet.
(szerintem)
2/2 anonim válasza:
Mert biznisz. Aminek van nézettsége az marad vagy bekerül, aminek nem az kikerül. Bár van pár klasszikus szám, amelyek maradnak hagyománytiszteletből, diszkoszvetés pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!