Miért gyűlölöm ennyire a sportokat?
Figyelt kérdés
Egészségügyi okokból mondták nagyon fontos lenne a sport, el is kezdtem biciklizni de 2 hónap után abba is hagytam... úgy gondolom inkább vállalom a következményeket mert nincs nagyon úgy az életemnek értelme hogy minden nap mikor sportolni kell, szinte fizikailag, lelkileg rosszul vagyok..2021. ápr. 25. 16:40
1/7 anonim válasza:
Szerintem azért, mert ott van a fejedben az, hogy más mondta és egy szükséges dolog (azaz a rossz szájíz, mint pl iskolában a kötelező olvasmányoknál), a másik pedig az, hogy nem találtál olyan sportot, amihez kedved is van.
Én pl alig várom, hogy mehessek tekerni vagy ,,gyúrni".
Egyszerűen szeretem, jó érzéssel tölt el. Ajánlom Neked, hogy keress valami sportot, amihez van is kedved és hobbiként tudnád csinálni. Biztos vagyok benne, hogy ha találtál ilyet, akkor vigyorral az arcodon fogod csinálni és várni fogod, hogy mehess megint.
2/7 anonim válasza:
Vannak emberek akiknek nem való az egészséges, normális minőségi élet. Úgy látszik te is ilyen vagy.
Élj egészségtelenül, ne törődj a következményekkel! Szarj rá nagy ívben, lesz ahogy lesz.
3/7 A kérdező kommentje:
2. Amúgy táplálkozásban nagyon egészségesen élek... vitaminok nyomelemek, minőségi egészséges ételek, tk. pekáru kevés hús, inkább növényi olajok, rengeteg zöldség, gyümölcs és hal..
2021. ápr. 25. 17:12
5/7 anonim válasza:
Ha rosszul érzed magad tőle, akkor tényleg nincs értelme csinálni. Lehet hogy túlságosan megerőlteted magad. Kezdj valami olyannal ami kevésbé intenzív, mondjuk sima gyaloglással. Közben meg lehet zenét hallgatni, vagy hangoskönyvet, vagy csak simán kiszellőzteted a fejed egy kicsit. Még ha nem is a sportolás a cél, hanem csak az hogy kint legyél a szabad levegőn, az is valami.
6/7 anonim válasza:
mert nem találtad meg még amit szeretsz
7/7 anonim válasza:
Nem mindenkinek valo. Latod mennyi tulsulyos meg egessegtelen ember van. Sokan vannak igy. De lehet egyszer rajosz h mit tudsz elvezettel csinalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!