Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ha én magyar létemre nem...

Ha én magyar létemre nem mindig a magyar versenyzőnek szurkoltam az olimpián, az elítélendő?

Figyelt kérdés

Nem értem hogy ez sokaknak miért annyira magától értetődő.

Pl. nekem a Lisa Carrington sokkal szimpatikusabb ember, kinézetre is és stílusra is mint a férfias alakú magyar versenyzők, különösen a kicsit nyers és nagyképű Kozák meg a nyávogós Csipes.

Örültem amikor az új-zélandi csaj nyert K-1 500 méteren.

Amikor ezt társaságban elmondtam, majdnem mindenki totál ki volt akadva, merthogy a magyar ember a magyar versenyzőnek szurkol. Megkaptam, hogy idegenszívű vagyok. Miért? Szerintem a személyiség legalább annyira fontos mint hogy “egy vérből valók vagyunk”-e vagy sem. Ti hogy látjátok?

#olimpia #szurkolás #kozák #Idegenszívűség #Carrington
2021. aug. 8. 00:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
10-es: nem várok megerősítést csak erdekel hogy mások hogyan látják. Az igen és nem szavazatok egyaránt hasznosak.
2021. aug. 10. 15:12
 12/12 anonim válasza:
0%
ÉN pont ugyanígy vagyok, mint a kérdező. Nekem jobb se, meg rosszabb se lesz, ha nem a magyarok nyernek. Ezért aztán szimpátia alapján szoktam dönteni. Nekem az, hogy Mo. nyer e vagy éppen nem, mindegy. Teljesen mindegy. Nekem az is fura, amikor a hazai szurkoló azt mondja, nyertÜNK.
2021. aug. 17. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!