Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ha a Fidesz tényleg annyira...

Ha a Fidesz tényleg annyira akart olimpiát rendezni, mint ahogy a kormanysajtó írja, akkor miért nem volt hajlandó népszavazásra bocsátani a kérdést?

Figyelt kérdés

Nem értem hogy miért nem bíztak annyira a saját, olimpia melletti érveikben, hogy inkább vissza is vonták a pályázatot, ahelyett, hogy megszavaztatták volna a kérdést.

Én pl. nem vagyok Fidesz-szavazó, de lehet, hogy igennel szavaztam volna, de esélyt sem adtak rá.

2021. aug. 7. 00:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert nagy valószínűséggel leszavazták volna.
2021. aug. 8. 14:21
 12/12 anonim ***** válasza:
NEM vagyok fideszes, kifejezetten ellenes. De imádom az olimpiát és valószínűleg, ha itthon lenne megtartva elmennék nem egy programra. Viszont gazdaságilag nem lenne megtérülő, rengeteg pénzbe kerülne, amit jelenleg nem tehetünk meg. Bár az ország hírneve valószínűleg magasabb lenne, de csupán ennyi hasznunk lenne. És igen szerintem is valószínűleg leszavazták volna.
2021. aug. 11. 21:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!