Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ha a Fidesz tényleg annyira...

Ha a Fidesz tényleg annyira akart olimpiát rendezni, mint ahogy a kormanysajtó írja, akkor miért nem volt hajlandó népszavazásra bocsátani a kérdést?

Figyelt kérdés

Nem értem hogy miért nem bíztak annyira a saját, olimpia melletti érveikben, hogy inkább vissza is vonták a pályázatot, ahelyett, hogy megszavaztatták volna a kérdést.

Én pl. nem vagyok Fidesz-szavazó, de lehet, hogy igennel szavaztam volna, de esélyt sem adtak rá.

2021. aug. 7. 00:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
4%

Azért, mert már egy másik témában érvényes lett a népszavazás, a megszálló barbárokkal kapcsolatban.

Azért is volt - meg eleve is-, határtalanul aljas az olimpia elleni népszavazás időzítése a Momentum részéről, élén Cseh Katalinnal (aki éppen akkor nyerte meg az eu-s pályázatát az olimpiára hivatkozva).

Szándékosan fogták ollóba a kormányt. Külföldről átdobott, képzett ágensek.

2021. aug. 7. 01:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem értem. Mi köze ehhez a menekültkvótás népszavazásnak és annak érvényességének?
2021. aug. 7. 01:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem akarták a népszavazást, mert bukták volna. Én is ellene szavaztam volna. Iszonyú pénzbe kerül, nálunk meg kétszer annyiba, van annak a pénznek jobb helye is.
2021. aug. 7. 04:50
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Ja igen, és olimpiát nem pártok vagy országok rendeznek, hanem városok.
2021. aug. 7. 04:51
 5/12 A kérdező kommentje:

4:

Városok adják a nevet hozzá, de valójában a rendezés költségeinek nagyobb részét az ország állja mindenhol. Vagyis valójában inkább az ország rendezi.

2021. aug. 7. 06:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
#4: Na ez az. Pont nem érdekel az olimpia, nem mennék el, nem nézném akkor se ha itt lenne, mégis közvetve nekem kerülne egy csomó pénzembe. Legyen, mit bánom én, de aki kitalálta az finanszírozza és ne közpénzből.
2021. aug. 7. 07:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

#1 A migránsnépszavazás érvénytelen volt.

A Fidesz félt, hogy elbukja ezt anépszavazást is.

2021. aug. 7. 09:03
 8/12 anonim ***** válasza:
92%

A fidesz fél a nép - amire lépten nyomon hivatkozik - valódi véleményétől mint ördög a tömjéntől.

Két népszavazási kezdeményezésnél is lefosták a bokájukat. Az egyik az olimpia volt, a másik a vasárnapi boltzár...pedig mindkét esetben esetben arra hivatkoztak, hogy a "magyarok többsége akarja".

Vajon hányszor hazudják ugyanezt a torkunkon lenyomott szabályaik meg korlátozásaik esetében?

2021. aug. 7. 12:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert tudták jól hogy a magyarok többsége ellene szavazni, épp elég hülyeségre dobják ki a pénzt, az olimpia meg még egy focis eseménynél is többe kerülne.

A Fidesz egy végtelenül aljas, sunyi, de egyben gyáva banda, az ilyen kamu, manipulált, az agymosott trolljaikon kívül a lőtéri kutyát se érdeklő marhaságokról mint Soros meg a migráncsok meg most a homofób vackuk, arról konzultálgatnak, mert az értelmes ember ilyenre úgyse megy el, csak a hülyék, így lehet lobogtatni a győzelmet, de egy olimpia ellen biztos hogy a fél nemzet elment volna NEM-mel szavazni, így súlyos vereség lett volna a Fidesznek, azok meg köztudott hogy olyanba nem hajlandóak semmibe beleállni amit nem nyernek meg biztosan, nagy fölénnyel, mert gyáva, gerinctelen banda, így inkább visszavonták a pályázatot, addigra már így is elköltöttek rá százmilliókat, a nagy semmire.

2021. aug. 7. 17:57
 10/12 anonim ***** válasza:
14%

Én pl. utálom és dzsentroid tolvaj szarháziaknak tartomőket, de az olimpiára lehet hogy igennel szavaztam volna...csak nem hagyták.

2021. aug. 7. 18:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!