Ha a Fidesz tényleg annyira akart olimpiát rendezni, mint ahogy a kormanysajtó írja, akkor miért nem volt hajlandó népszavazásra bocsátani a kérdést?
Nem értem hogy miért nem bíztak annyira a saját, olimpia melletti érveikben, hogy inkább vissza is vonták a pályázatot, ahelyett, hogy megszavaztatták volna a kérdést.
Én pl. nem vagyok Fidesz-szavazó, de lehet, hogy igennel szavaztam volna, de esélyt sem adtak rá.
Azért, mert már egy másik témában érvényes lett a népszavazás, a megszálló barbárokkal kapcsolatban.
Azért is volt - meg eleve is-, határtalanul aljas az olimpia elleni népszavazás időzítése a Momentum részéről, élén Cseh Katalinnal (aki éppen akkor nyerte meg az eu-s pályázatát az olimpiára hivatkozva).
Szándékosan fogták ollóba a kormányt. Külföldről átdobott, képzett ágensek.
4:
Városok adják a nevet hozzá, de valójában a rendezés költségeinek nagyobb részét az ország állja mindenhol. Vagyis valójában inkább az ország rendezi.
#1 A migránsnépszavazás érvénytelen volt.
A Fidesz félt, hogy elbukja ezt anépszavazást is.
A fidesz fél a nép - amire lépten nyomon hivatkozik - valódi véleményétől mint ördög a tömjéntől.
Két népszavazási kezdeményezésnél is lefosták a bokájukat. Az egyik az olimpia volt, a másik a vasárnapi boltzár...pedig mindkét esetben esetben arra hivatkoztak, hogy a "magyarok többsége akarja".
Vajon hányszor hazudják ugyanezt a torkunkon lenyomott szabályaik meg korlátozásaik esetében?
Mert tudták jól hogy a magyarok többsége ellene szavazni, épp elég hülyeségre dobják ki a pénzt, az olimpia meg még egy focis eseménynél is többe kerülne.
A Fidesz egy végtelenül aljas, sunyi, de egyben gyáva banda, az ilyen kamu, manipulált, az agymosott trolljaikon kívül a lőtéri kutyát se érdeklő marhaságokról mint Soros meg a migráncsok meg most a homofób vackuk, arról konzultálgatnak, mert az értelmes ember ilyenre úgyse megy el, csak a hülyék, így lehet lobogtatni a győzelmet, de egy olimpia ellen biztos hogy a fél nemzet elment volna NEM-mel szavazni, így súlyos vereség lett volna a Fidesznek, azok meg köztudott hogy olyanba nem hajlandóak semmibe beleállni amit nem nyernek meg biztosan, nagy fölénnyel, mert gyáva, gerinctelen banda, így inkább visszavonták a pályázatot, addigra már így is elköltöttek rá százmilliókat, a nagy semmire.
Én pl. utálom és dzsentroid tolvaj szarháziaknak tartomőket, de az olimpiára lehet hogy igennel szavaztam volna...csak nem hagyták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!