Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Anélkül, hogy utánanézel, meg...

Anélkül, hogy utánanézel, meg tudod mondani, hány olimpiai és vb-aranya van Cseh Lacinak?

Figyelt kérdés
Egy nagyon kedves, szimpatikus sportoló, tegnap kollégák közt szóba került, mind eléggé "túltippeltük" a valóságot. Jobb lett volna, ha nem eszik egybe a karrierje Phelps időszakával...
2021. júl. 30. 05:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Olimpiát nem nyert, kétszeres világbajnok.
2021. júl. 30. 06:50
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem.pekingben nyert 3 ezüstöt,phelps-t sosem tudta megverni.

"kétszeres világbajnok"-azon a vébén phelps nem indult.de azután jött a másik amerikai,lochte aki szintén legyőzte.ettől függetlenül phelpsnek is megvannak a gondjai ami sok sportolót elér aki a csúcson volt,ha legyőzik akkor azt nem képes feldolgozni. [link]

2021. júl. 30. 07:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Azt tudtam, hogy olimpián nem nyert aranyat, a többit nem.
2021. júl. 30. 07:35
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. júl. 30. 07:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. júl. 30. 08:08
 6/14 A kérdező kommentje:

Jó, akkor azért van, aki tudja :)

Mi 1 vagy 2 olimpiai, és 3-4 vb-t tippeltünk.

2021. júl. 30. 09:51
 7/14 anonim ***** válasza:
Ja, és tizennégyszeres Európa-bajnok is!
2021. júl. 30. 10:59
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszeres világbajnokot mondtam volna fejből. Azt tudtam, hogy olimpiát nem nyert, Phelps-et sosem tudta megverni. Ha csak egyszer nyert volna, szerintem már Londonban, de legkésőbb Rióban abbahagyja az úszást. A kitartása mindenesetre egyedülálló még a versenysportban is.
2021. júl. 30. 12:49
 9/14 anonim ***** válasza:
Laci peche az, hogy a világ legjobb úszójával volt egy medencében. Valóban Riónál egészen biztosan abbahagyta volna, ha legyőzi és első egy számban.
2021. júl. 30. 15:00
 10/14 anonim ***** válasza:
2008-ban lett még egy bronza is a 3 ezüst mellett. Londonban szintén bronz, és 5 éve pedog hármas holtversennyel lettek 2. helyezettek (Phelpsszel és Chad le Closszal, milyen szép lett volna a dobogó tetején). Ezekkel tisztában voltam. Azt tudom még, hogy vb-t és eb-t is nyert, de hogy pontosan mennyit é smikor azt már magamtól nem tudom
2021. júl. 30. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!