Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek ki volt a hibás,...

Szerintetek ki volt a hibás, a Hamilton - Verstappen ütközésnél?

Figyelt kérdés
Silverstone 2021.07.18.

2021. júl. 18. 20:34
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
0%

"És kit érdekel, hogy megcsúszik a Mercedes? Miért releváns ez?"

A szakértő, aki nem érti, miért számít, hogy a koccanás után megcsúszott...

:D

2021. júl. 21. 12:52
 52/64 anonim ***** válasza:
83%

Nem 49,nem így van.

Írtam is,es egyszerű fizika,hogy egy kanyart minden szögből más sebességgel lehet bevenni.

Ha csak egyedül mész a kanyarba,azt az ívet használod,amit Verstappen,a külsőt.

A belsőt nem szokták használni,csak előzésnél.De akkor a sebességedet jól kell megválasztani.Nem elég lassítani,annyira kell lassítani,hogy be tudd venni a kanyart,valamint ha a külső íven megy a vetélytárs,ne üsd ki,ha az hagyott elég helyet a belső íven.

Böven volt hely belül,ez tény!

Hamiltonnak kellett volna lassítani,mert a rosszabbik íven volt,ráadásul Verstappen előrébb volt végig!Lehet,hogy lassított,de nem eléggé!

Hamiltonnak ez már nem az első hibája idén,úgy néz ki,ha nem Bottas az ellenfél,zavarba hozható.

2021. júl. 21. 15:31
 53/64 anonim ***** válasza:
71%

Nem tűnt fel, hogy több emberrel beszélgetsz? Te próbálod itt megmagyarázni, hogy Hamilton nem volt hibás, miközben az FIA is megbüntette, igaz csak mutatóban. Elég sötét lehetsz, a pilóták polkorrekt nyilatkozatai alapján akarod összerakni a képet, holott csak ki kellene nyitnod a szemed, van róla felvétel.

2021. júl. 21. 16:11
 54/64 anonim ***** válasza:
0%

#53!

Ez a büntetés politikai döntés volt. Ha ennyit sem tesznek, akkor most azért rinyálnál, mert Hamilton nem büntették meg, pedig ő volt a hibás.

Ha nem kapja meg 10 másodpercet, akkor azt mondanád, hogy nem volt hibás? Ugyan már! Ez ne akard beadni, ezt te sem hiszed el!

És jön megint végső érv agysebész barátunkról: "Elég sötét lehetsz, a pilóták polkorrekt ..."

Button és Hill már mondhat amit akar, nem kell polkorrektnek lenniük. Legfeljebb azt mondják rájuk, hogy hülyék. Magasan tesznek rá. Megtehetik.

Alonso pedig sosem arról volt híres, hogy a megszólalásaiban bárkinek is meg akart felelni.

Itt egyedül a FIA akart polkorrekt lenni. Ha Verstappen meg tudta volna fogni az autót, akkor biztosan nem büntetik Hamilton. Pedig nem a következmények alapján kell elbírálniuk egy ilyen esetet.

2021. júl. 21. 17:12
 55/64 anonim ***** válasza:
0%

52!

Nyisd már ki a szemed! Hamilton lassított.

Az senkit sem érdekel, hogy volt fél autónyi hely a belső oldalon. Értem, hogy te azt várod, hogy Hamilton fékezze állóra a kocsiját, hogy Verstappen nyugodtan nyerhessen. Hamilton lassított annyira, hogy elférjenek egymás mellett. A külső íven volt 3-4 autónyi hely, ez is tény.

Verstappen rosszul mérte fel a helyzetet és túl hamar próbált Hamilton elé bevágni. Ezernyi ilyet láttunk már. Semmi nem kényszerített Verstappent, hogy ne fél másodperccel később húzzon Hamilton elé.

2021. júl. 21. 17:18
 56/64 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom, hogy megmerevedtek az álláspontok. Szerintem hagyjuk abba ezt a meddő vitát.
2021. júl. 21. 18:06
 57/64 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetlen dolog, amiven egyetértünk.
2021. júl. 21. 18:09
 58/64 anonim ***** válasza:
80%

Nem veszed észre,hogy széllel szembe pisálsz??

Aki a helyzetről véleményt alkot,kb 95% szerint Hamilton hibázott.De te kötöd az ebet a karóhoz.Szakertők,kommentátorok szerint is Hamilton a hunyó.

Ha 2 hét múlva ugyan ez lesz,csak Verstappen teszi ki Hamiltont,akkor azt mondanád,hogy a külső ív az ideális,előnybe volt,és Verstappen direkt kilökte.

Azt meg már harmadszor írom,hátha felfogod,hogy minden versenyző a csúcsponthoz közelítve a kanyar belső íve felé igyekszik,nem a külsőhöz.Miert kellett volna kívül fordulnia?Joga volt ott elfordulnia,hiszen a kötelező helyet meghagyta.Ezek után nem lehet arról beszélni,hogy ráfordult,mert egyrészt nem igaz,másrészt akkor nem Hamilton kapott volna büntetést.Ha már kívül volt hely,akkor Hamilton miért nem fordult belül,ott is volt hely..?

Nem lasított le eléggé.Senki sem várta el,hogy álljon meg,de a biztonságos sebességre kell lassítani,ha a rosszabbik íven van.

Többször nem fogom magyarázni,hogy az ég kék,mert szerinted az is piros..

Szép napot

2021. júl. 21. 19:35
 59/64 anonim ***** válasza:
32%

Nincs az az isten, hogy bármilyen telemetria vagy könyörgés megváltoztatná a végeredményt. Onnantól azonnal rájuk sütnék a bélyeget, hogy le lettek fizetve és komolytalan minden büntetés, mert utólag megváltoztatják a szabályokat.

Hamiltont már megbüntették egyszer és soha nem fogják újra, ez biztos. Ott helyben kellett volna meghozni a döntést, mert a telemetria-adatokat élőben látják. Volt idő rá az egész verseny alatt, bármikor kioszthatták volna a szigorúbb büntetést.

Még a fociban se mernek a videobíró alapján utólag drasztikus döntéseket hozni, csak valami negyedrangú ligában.

Ráadásul ez a kiesés izgalmasabbá tette a népeknek az egészet, mert egyelőre a RB alázta a Mercedest és rengeteggel vezettek már. Semmi érdekükben nincs a szervezőknek változtatni ezen, elvenni Hamilton győzelmét, hogy megint negyvenvalamennyi ponttal vezessen a RB.

Ez már marad így.

Hamilton pedig egyszerűen buta, mert így sokakat magára haragított a szurkolói közül is, emberileg leszerepelt (nem elsősorban az ütközés miatt), pedig semmi szükség nem volt erre a kamikazéra. Egyszerűen csak nem szokott hozzá ahhoz, hogy élesben kell előznie és nem csak kiállnak előle a lekörözöttek és a másodhegedűsök.

Az is igaz, hogy erre úgysem emlékszik majd senki, csak a VB-címekre.

2021. júl. 21. 21:30
 60/64 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem ez az egész ügy egy kicsit fel van fújva. Nem értem miért foglalkoznak vele ennyire utólag. Értem én hogy a 2 bajnoki rivális ütközött, Hamilton megkapta a büntetését, ennyi.Nem is értem Marko papa mit fenyegetőzik hogy eltiltattja Hamiltont meg hogy Jos mostantól nem fogadja el Toto telefinhívásait. Ő tehet erről?? Engem inkább az lep meg hogy a Red Bull mennyire ellenséges és fenyegetőző tud lenni. Mondjuk 2016 óta utálom az egész bagázst.

Mindezt úgy írom, hogy nem vagyok se Hamilton se Mercedes szurkoló, tivábbra is Leclercnek és a Ferrarinak szorítok.

2021. júl. 21. 23:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!